Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

Rocznik 1998!!!

07 mar 2007, 19:47

Ostatnio mało zaglądałyśmy do tego wątku, ale może na nowym forum będzie inaczej.
Komunia już coraz bliżej więc będzie o czym gadać.
Ja już się boję tej podwójnej imprezy :lol: A może jednak lepiej będzie jak wyląduję na porodówce :lol:

Awatar użytkownika
edit53
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 mar 2007, 09:23

hejak mamuski!!!!!!!!!no pasuje nam zapisac pare karteczek bo teraz to kiepsko z naszym rocznikiem :-) ide dzis z matim do lekarza ,jakies chore uczulenie mu wyszlo na buzi :ico_placzek: komunia mnie coraz bardziej przeraza,zaliczka na stroj wpłacona ,teraz tylko koszty na ubranie koscioła i pewnie małe nie beda koszty kwiatków :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 mar 2007, 12:22

Oj edit to ja Cię pocieszę, mnie jeszcze oprócz tych kosztów został zakup wózka, komody (bo narazie tylko zaliczka), materacyka do łóżeczka i jeszcze trochę drobiazgów. :ico_haha_01: Dobrze, że babcia swoje becikowe dała, bo nie wiem jakby się człowiek pozbierał. Na sobie oszczędzam jedynie, butów nie kupię, bo nogi spuchnięte, ciuchy ciążowe mam pożyczone i właściwie cały czas chodzę w tym samym. Jedynie fryzjera w kwietniu sobie nie odmówię, bo wyglądam już jak straszydło. Ale cieszę się jak nigdy w życiu z tego że mam tyle wydatków.

Awatar użytkownika
dorek
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 mar 2007, 15:33

I jest komunistyczny wątek :ico_brawa_01:
nam juz mało zostało do zpłacenia jeszcze tylko ubrac się trzeba a to troche nas skubnie :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2007, 15:47

O rany a w co ja się ubiorę :ico_olaboga: jak nie urodzę przed komunią :ico_olaboga:
Jutro mam zebranie klasowe, wiem już że składka ma być 70 zł na dekoracje kościoła, jakies tam dary i kwiaty, a na co jeszcze to jutro się dowiem. Niestety Kacper był chory a było zebranie z organistą, który wybierał dzieci do śpiewania no i moje muzykalne dziecko niestety śpiewać nie będzie.
Zastanawiam się kiedy w końcu będa te alby, bo od grudnia, od kiedy była przymiarka totalna cisza. Może jutro się wszystkiego dowiem.

Awatar użytkownika
edit53

15 mar 2007, 16:09

no mamuski my tez musimy wygladac szałowo na komunie :ico_haha_01: musimy byc gwiazdy zaraz po dzieciach hehe,ja juz ostro sie wziełam za siebie ,jakas solarka i codzienne brzuszki po ktorych padam hi hi ale moze sie uda chociaz troche tłuszczyku zniszczyc do maja :-D a o kreacji jeszcze nie mysle to pewnie zostawie na koniec kwietnia hehe .sikorka zebys ty nam tylko nie wykabinowala i w komunie kacperka na porodowce nie wyladowała :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2007, 17:35

W niedziele popołudniu to może już rodzić.
A brzuszków nie mogę sobie porobić :ico_smiechbig:
Ze strojem dla siebie to będe miała poważny problem, wcześniej nie chcę nic kupować, bo jak urodzę przed to szkoda kasy, a na ostatnią chwilę to nic nie kupię bo już nie będe miała siły gdzieś jechać, a w naszym grajdołku to pewnie nic nie znajdę.

Awatar użytkownika
dorek
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 mar 2007, 21:00

edit53, ty nie szalej bo schudniesz więcej niż ja :-D i łyso mi będzie :-D
Sikorka, teraz ciężarówki w takich fajnych ciasnych ciuszkach chodzą, to możesz kupic małe i naciągnąc na balonik :-D

Awatar użytkownika
edit53

15 mar 2007, 22:31

hehe dorek to bierz sie do roboty bo ja narazie wziełam sie ostro ale i tak watpie zebym cie przegoniła ,chociaz z 7 kg bym chciała zrzucic ,marzenia..... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2007, 22:34

To już nie jest balonik, tylko balon :ico_smiechbig: i ciężko coś będzie naciągnąć :ico_smiechbig: Jak nie urodzę wcześniej to coś tam wymyśle, zawsze mam jeszcze lumpexy, może tam się coś znajdzie. Dziś widziałam taką piękną sukienkę za 8 zł, ale na figurę taką jaką miałam przed ciążą, a co będzie po???????? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-03-15 ]
To ciekawa jestem ile ja będę miała do zrzucenia :ico_olaboga:

Wróć do „Szkolniaki fajne dzieciaki”