13 sie 2007, 18:43
hej Dziewczyny dopiero zdołałam do was dotrzeć po weekendzie ufff, goście z Poznania już pojechali, byli tydzień. Wczoraj byliśmy razem na rejsie po Wiśle, potem na spacerku do Syrenki i na końcu w muzeum. Joasia dzielnie nam towarzyszyła, nic nie płakała, a wmuzeum jak jej się podobało hihi. To było Muzeum Powstania Warszawskiego i myślałam, że będzie się bała strzałów i wybuchów bomb a ona się uśmiechała cały czas!!! Wieczorem pojechaliśmy jeszcze na grilla do teściowej i zrobiło sie tak późno, że nie wróciliśmy wczoraj do domu i dziś do pracy jechałam od teściowej.
Martwiłam się, bo nie miałam laktatora i myślałam, że cycki mi eksplodują :-D ok 17-tej, na szczęście mój mąż przywiózł mi Joasię na chwilę i już jest ok hihihi
Tak więc mieliśmy weekend pełen wrażeń i jak tylko dotrę do domu i mała zaśnie powklejem trochę fotek.
Małgorzatka dobrze, że już wiesz na czym stoisz i już się nie zamartwiasz i nie zastanawiasz :ico_brawa_01:
madzia22, kelly, Dorotka śliczne zdjęcia :ico_brawa_01:
lulu81 witaj! :ico_buziaczki_big: strasznie długo cię nie było, mam nadzieję, że teraz będziesz mogła częściej z nami pisać :ico_oczko: Co tam u ciebie i Filipka?????
Ostatnio zmieniony 13 sie 2007, 20:19 przez
Magdzinka, łącznie zmieniany 1 raz.