dzięki za komplementy{ są udane bo obie z 1 kwietnia}
super!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
fajnie...tego samego dnia obie córeczki świętują urodzinki!!!!!!!
Witam wrocilismy z usg bioderka idealne ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bylismy umowieni na 13 a lekarz przed 14 przyszedl :ico_zly: cap jeden a ja sie wybralam w obie strony wozkiem mowie se a co tam schudne a w jedna strone przeszlo 3 kilometry takze pokonalam duza odleglosc i padam na twarz :ico_oczko: wczoraj mezus wypatrzyl na wystawie super kapielowki i on zawsze niema czasu sobie cos kupic no to ja madra zonka fiku miku i mu je kupilam ale byl zdziwiony :-D
Widzę że tu też pustki :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Ja jakoś ostatnio nie miałam czasu tu wpadać, ale teraz mam nadzieję nadrobić :-D
Frydza dobrze że z bioderkami wszystko w porządku! To niezły spacerek zrobiłaś i jaka dobra z Ciebie żonka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , od czasu do czasu niech mają te chłopy coś z życia :-D
Frydza, to się nazywa dobra żona :-D :ico_brawa_01:
ja niestety jeszcze przed usg (takie długie terminy były) i się trochę denerwuję czy wszystko będzie dobrze :/
Trzeba byc dobrej mysli to napewno bedzie oki :-D dostalam pochwalke od lekarza ze podwojnie mala pieluchuje :ico_oczko: no czasami chlopom trzeba dogodzic ale nie za czesto :ico_nienie: :ico_nienie: hi hi