15 mar 2007, 17:04
Ależ popisałyście... no ale jakoś dałam radę przeczytać...
No ja jednak stawiam na pampersy. Nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach męczyć się z tetrą. Asiula pomyślmy logicznie: mówisz, że pampersy zmieniać często bo mocz się rozkłąda czy coś tam. No a w tetrze to jkeszcze szybciej ten mocz egzystuje prawda? A do tego jest bezpośredno z pupą zetknięty. W pampersach natomiast jest on odseparowany. Także uważam, że to trochę nie tak jak w tej szkole mówią. No ale każda z nas ma swój wybór.
Basiu kilka tetrowych potrzebnych jest do wycierania buźki i jak np trzymasz maluszka na rękach aż mu się odbije, to kładziesz taką pieluszkę na ramieniu, bo jak mu się uleje to wiadomo... PO to są ci potrzebne. Ja kupiłam 10 sztuk.
Poza tym wracając do pamoersów mnóstwo moich znajomych ich używa i nie słyszałam o żadnych infekcjach z tym związanych. Myślę, że jest to bardziej prawdopodobne przy tetrze, bo pupa w tych sikach leży bez przerwy.
O praniu i prasowaniu nawet nie wspominam...
Asiulka śliczny masz brzuszek, bardzo zgrabny. Ja mam trochę jednak większy od Ciebie, ale teraz dopiero nam powyskakują, bo to juz 7 miesiąc zaczynamy.
Dziś się ważyłam rano i mam 7 kg do przodu, oczywiście na czczo. Popołudniu to jeszcze z kilo więcej dochodzi jak się poobżeram hehe.
A jeszcze co do tych ruchów dzidzi. Asiu ja tez czuję je z boku i na dole a mam główkowe ułożenie. Więc myślę, że lekarz dopiero ci określi to ułożenie maluszka, bo po ruchach to tez bym nie zgadła.
No to się napisałam.
Ale skoro tak rzadko wchodze, to wszystko za jednym zamachem heheheh...
POZDRAWIAM!!!!