17 sie 2007, 14:54
Mamo Zuzi to jak juz wszystko bedzie gotowe, to nie zapomnij pochwalic sie rezultatem!
Strasznie sie ciesze, ze spotkanie z adwokatka Cie uspokoilo, na pewno wszystko bedzie dobrze!!
U nas do wyboru sa wlasnie Libero i Pampersy, widzialam Huggisy, ale tylko w duzych rozmiarach i jako takie majtko-pieluchy do plywania. Na razie zdecydowalam sie na pampersy bo w sumie nic nie slyszalam o Libero... A kupilam 2 Newborn, mysle ze beda ok!
W sumie to teraz zaluje ze mam juz wszystko gotowe bo nie mam co robic i przestawiam codziennie juz ulozone rzeczy. Przechodze od wczoraj urojona depresje przedporodowa, placze bez powodu, albo z powodu ze jestem ciagle sama... Krzysiek zadzwonil ze dzis wroci wczesniej, bo przed 22, fajne mi wczesniej... Nawet nie mam komu gotowac, bo jak wraca tak pozno to nie chce jesc, a gotowanie zawsze troche czasu zajmuje. I tak mi mijaja kolejne dni, spanie, lezenie, ogladanie TV, znowu spanie... Dobrze ze chociaz mam internet i TT, bo w przeciwnym razie ta moja depresja urojona zamienila by sie w depresje rzeczywista!