Witam z rańca:)
A co tu puściutko...
No właśnie Kamilko jak tam urodzinki się udały?
Madziu brawa dla Marcinka :ico_brawa_01: Moja dzisiaj o 2.30 i o 5 wołała jeść, a potem o 7 zaalarmowała, to ją wzięłam do siebie trochę zjadła i zasnęła, widocznie poprostru potrzebowała ciepła mamusi :-)
My dzisiaj mamy drugą rocznicę wspólnego bycia :-D a Kocur tak daleko... :ico_placzek: wróci za tydzień echhh ale jak go dorwę to nie puszczę przez dwie noce hehe to sobie odbijemy zaległości :ico_oczko:
Mała od rana takimi ślicznymi uśmiechami mnie obdarowuje, ze szok :-) pewno wie ze rodzice dzisiaj maja święto - od niej prezent juz dostałam :-D Ale oczywiście jak chwyciałam aparat robiła starsznie powazne miny , cwaniara :-D zrobiłam z 50 zdjęć, parę uśmiechów udało się uwiecznić :-D Teraz mamusia siedzi przy komputerze, a ona szuszy dziąsła do karuzelki :ico_noniewiem: no jasne... aparat schowany ;)
Mam tylko cichą nadzieję, ze będzie miała dzisiaj lepszy dzień i nie będzie wymiotować... Wczoraj w dzień ile zjadła tyle "oddała" nie wiem co to było, napewno nie była przejedzona, bo normalnie były godziny jedzenia. Na szczęście dobrze się najadła z rańca i potem przed snem :-D