Małolata częśc rodzinki przyszła do nas do szpitala... siostra z rodzinką , mój brat i tata też już byli....a teraz po mału reszta znajomych nas odwiedza...
[ Dodano: 2007-08-19, 13:42 ]
A próbowałaś podawać małej herbatkę uspokajającą z firmy HIPP? Jak Zosia skończy miesiąc to może spróbuj! Bo herbatka ta jest "po 1. miesiącu".
jak urodziłam chłopców to dawałam im tą herbatkę z hippa nawet jak nie mieli jeszcze miesiąca. położna powiedziała, że można ją dawać od 1 dnia życia maluszka....
to te herbatki...jedna jest rumiankowa a druga z koprem włoskim.
HIPP HERBATKA ZIOŁOWA DLA NIEMOWLĄT OD 1 TYGODNIA ŻYCIA
Herbatki ziołowe w łagodny i naturalny sposób pomagają dziecku odzyskać dobre samopoczucie, szczególnie, gdy pojawiają się niegroźne dolegliwości, na przykład: kolka, stany podgorączkowe, przeziębienie czy niepokój. Mama karmiąca piersią może również sama spożywać taką herbatkę, a wówczas substancje aktywne z ziół będą przenikać do jej pokarm, nadając kobiecemu mleku dodatkowych właściwości, korzystnych dla niemowlęcia.
ja karmię często na leżąco.... a do odbicia biorę Milenkę pionowo....
[ Dodano: 2007-08-19, 13:43 ]
W dodatku jem czekoladkę i piję kawę zbożową i wszystko jest w jak najlepszym porządku!
małolata to :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: