Leonanie poddawaj się!!! wymyśl coś kobieto...
juz wymyslilam :-D
przeraza mnie przyszlosc a tak dokladniej to utrata najblizszych mi osob :ico_noniewiem: nie wyobrazam sobie jak moje zycie mogloby wygladac bez moich rodzicow...mimo ze widuje ich teraz bardzo zadko ale sama mysl ze oni gdzies tam sa podnosi mnie na duchu ale przeciez kiedys ich zabraknie... :ico_placzek:
boje sie ciazy i tego ze moze sie powtorzyc historia z przed dwoch lat...boje sie samotnosci...a najbardziej boje sie starosci :ico_olaboga:
cieszy mnie to ze wyjechalismy z tego chorego kraju i przynajmniej na razie nie musimy obawiac sie o przyszlosc naszych dzieci,bo robimy to szystko wlasnie dla nich..
rowniez mnie cieszy to ze prawie rok temu trafilam na TT :-D poza tym cieszy mnie ze linie Wizz Air uruchomily polaczenie z Malmo do Gdanska :ico_brawa_01: takze moge byc w ciagu paru godz w domu :-D :ico_oczko:
nie moglabym zyc bez rodziny,mojego meza(chociaz pewnie by sie znalazl inny :ico_haha_01: :ico_puknij: ) komputera...
zbedne...mmm nie wiem jak cos mi jest zbedne to poprostu tego nie mam :ico_oczko: