No ja nałogowo jem owoce i mleko też uwielbiam zawsze jak wstaje to gotuje maluchom cacao i sama też pije ,ser żółty owszem ale dżemem truskawkowym :ico_puknij: ,ostatnio nałogowo wcinam serki homogenizowane :ico_oczko: a co do wody niegazowanej to mój kupił mi taka 5 litrową ale ja wolę soki albo cole :ico_olaboga: A tak dziś jestem trochę zaniepokojona bo w szpitalu mi mówili że mam stale mierzyć temperaturę i cały czas miałam 36,6 a dziś mam 37,2 wiem że to nie dużo ale sie denerwuje że coś sie może dziać :ico_olaboga: jeżeli jutro mi jeszcze skoczy to będę musiała jechać do szpitala :ico_placzek: mam nadzieje jednak że opadnie :ico_oczko:Dziewczyny tak czytam te gazety dla przyszłych mam i zaniepokojona jestem, chodzi o odżywianie się w ciąży, ja mleka nie bardzo, ser żółty może 2 plasterki a jogurt 1 na dzień ale za to jem owoce, wyczytałam też że trzeba pić dużo wody niegazowanej bo się wymienia w wodach płodowych i potrzebna jest do budowy nowych komórek u maleństwa, wiec staram się pić
[ Dodano: 2007-08-19, 22:18 ]
Właśnie przeglądam sobie allegro i zobaczcie co znalazłam aż mi sie synka zachciało :ico_oczko: http://www.allegro.pl/item227697128_kom ... tanik.html mojemu mężowi też sie podoba i napisałam do babki czy czapeczkę w tym samym kolorze tez można u niej kupić jak tylko odpisze to chyba to kupimy tylko wolałabym niebieskie moro ale to też jest super dla chłopca ,a jak będzie córa to zrobimy z niej małą Xenę :-D :ico_haha_02: