zazdroszcze dziewczynom spotkania, kurde od nas z watku zadna nie mieszka w moich okolicach :( nawet nie mam gdzie jechac zeby do której po drodze było... :ico_noniewiem:
Ejjj jak to żadna, Ruda to znowu nie tak daleko, to tu nie pisz że żadna nie z okolic :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko:
To witajcie dziś
Mam chwile, Dominik własnie pojechał na działkę, ładna pogoda poza tym koncówka wakacji, niech korzysta jeszcze bo zacznie się szkoła to :ico_olaboga: ja nie wiem, podobno znajome mamy starszaków mówią że trzeba tak w I klasie poświęcić ok 2 godzin na pomoc przy nauce, pewnie bajki i komputer pójdzie zupełnie w odstawkę. :-)
No Kinga spi od wczoraj od 23, tylko raz jadła o 7:30, bo tak sie budzi mniej więcej, czasem troszke wcześniej i śpi do południa, ale za to chodzi późno spać, raz tylko się zdarzyło że zasnęła o 21, tak to 22-23.
Nadal karmię, juz nie myślę czy za mało, czy starcza, czy najedzona, przybiera dobrze więc chyba coś tam je, daje jej tylko raz butelke w ciągu dnia późnym popołudniem aby na swój maraton cyckowy była ciut bardziej najedzona, bo ona tak od 21 jest już tylko przy cycku aż do uśnięcia, siedzę z nią tak z 1,5-2 godzinki, obstawiam się pilotami i ogladam. :ico_haha_02: :ico_haha_02:
Dobra to popisałam trochę
Gosia dla Hubercika :ico_tort: :ico_prezent:
Pa