I ja tez mowie wam Dzien dobry z rana.. U mnie noc minela ok,wyspalam sie Nicole tez cala noc przespala i obudzila sie o 7 zjadla i teraz znowu spi.Powiem wam tak szczerze bo ja lubie byc szczera ze Nicole kaszle zawsze rano a tak w ciagu dnia to jest ladna i zdrowiutka ale najgorzej jest rano,daje jej syropek,i kropelki na katar chociaz ma go malo,ale tego kaszlu nad ranem nie rozumiem...

Jesli chodzi o mnie to z moim zdrowkiem tez nie za bardzo dzisiaj od rana chodze i smarkam... Mam tez czasami kaszel ale na szczescie niemam goraczki,Nicosinka tez niema goraczki to tyle dobrze,a wiecie co ze moja mala ksiezniczka to ona juz pije herbatke i przy tym sama sobie trzyma butelke.. Az nie uwierzylam i musialam fotke pstryknac popatrzcie same hehe :-) :ico_haha_02:

Fajnie co ?? To jest dopiero mala i sprytna dziewczynka pozatym to wszystko do buzi bierze,ida jej zabki ostro ale na dole z boku po lewej i prawej stronie oczywiscie nie jednoczesnie ale ida wlasnie po tych stronach a jesli chodzi o kupki to dzisiaj byla juz jedna i licze na jeszcze 2
Kaola twoja coreczka to serio ma niezla przemiane jak sie pytalam lekarza czy to normalne ze dziecko moje robi czesto kupki to on powiedzial ze ok ale nie moga byc za zadkie bo wtedy to juz biegunka jest a to nie za dobrze...
Maggie chyba musisz sie czuc juz wyspana jak tak raniutko jestes z nami na TT zamiast sobie pospac ale fajnie ze jestes ja tez jestem i sie juz nie klade hihi no bo tylko sie rozespie i nic z tego a tak przynajmniej sobie troche pogadam heh :ico_brawa_01: