M0rD3CzKa, - kocham cie normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od Hubcia dla Mordeczki
to i stawiamy :ico_tort: :ico_tort:
z okazji zaczęcia 4 m-ca :-D
Aniaa to niezła teściówka :504:
Aniaa i Gosia gratulacje i buziaki z okazji chrztu Waszych bobasów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dla Hubercika osobno ogromny tort z okazji ukończenia 3 mieisęcy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: duzy chłopak juz z niego :-D
[center]Dla Hubercika wszystkiego najlepszego z okazji chrztu św i oczywiście z okazji ukończenia 3 miesięcy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: [/center] Ania normalnie zatkało mnie jak przeczytałam posta :ico_szoking: . Teściowa jest po prostu the best , Ja też bym ją chyba wsadziła do piekarnika, jak w lekturze Antek :-D .
Siemanko GOSIA wszystkiego naj naj dla Hubercia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: ANIU nie martw sie nie tylko ty masz wredna tesciowa ja tez!!! :ico_zly: :ico_zly:
Wszystkiego naj naj naj dla Hubcia z okazji 3 m-cy :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01:
chce cos zrobic z moimi wlosami..takie jakie mam juz mi sie znudzily... i prosze co wyszlo narazie z tego wirtualnie :-D myslicie ze w niebieskim mi do twarzy ?? :ico_noniewiem: :ico_oczko: :-D
a moze lepiej czerwony :-D