Karla kliknij na ten link
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/dziecko.html , uzupełnij dane Jacusia i oczywiście wybierz sobie któryś suwaczek a póżniej trzeba kod skopiować i wkleić do profilu na TT
Alinko dzięki za wskazówki , kochana jesteś
Juli nie masz pojęcia ile kasy już wydałam zeby dojść z jej skórą do porządku.Masz rację ,że te płyny do kąpieli są na nazie parafiny a ja jakoś na to nie wpadłam żeby zwykłą w aptece kupić.Przez jakiś czas używalam emolium a teraz wróciłam do oilatum i tak za 500ml zapłaciłam 66 zł.Bużkę , zgięcia w nadgarstku i przy kostkach smaruję jej kremem emolium i wyglada rewelacyjnie.Wydatek da się przezyć bo za 75 ml 12,90.
W tym tyg zaczęłam ją kąpać w oilatum co drugi dzień na zmanę z normalnym płynem do kąpieli i smaruję oliwką.Zobaczymy jak to będzie.
Astrid cieszę się bardzo ,że z bioderkami wszystko ok.
Alinko takie szczepienie to sters nie tylko dla dzieciaczków , ale dla nas również prawda?My drugie szczepienie mamy 30 sierpnia a bioderka 4 września.
Popadało u nas popołuniu , teraz z resztą też leje - i dobrze bo już nie było czym oddychać.W każdym razie ta barowa pogoda udzieliła się bardzo małej bo jadła i spała , nawet na matę jej nie położyłam bo nie było kiedy :-D .Ja za to po filiżance małej czarnejwysprzątałam całą łazienkę.
Jutro przychodzą dwie moje kumpele zobaczyć fryzurkę.Dla nich to szok , bo nigdy nie miałam takich krótkich włosów.Póki co wszystkim z wyjatkiem teściowej się podoba.
Frydza nie wiem czy powinnaś się z niej śmiać czy płakać :-D , moja jest marudna ale gotuje rewelacyjnie i zawsze pamięta o obiadku dla mnie tz gotowane miąsko i tp, tylko wiesz co za każdym razem gotuje mi do obiadu brokuły i już trochę mi się przejadły :-D
Asiulka skoro Emilka ma te kolki to lepiej nie rozszerzaj jeszcze diety.Ja podjadam nawet czekoladę , ale Julka jest najstarsza z tego towarzystwa.
Dobra to ja już kładę się spać , bo w długości postu pobiję
Madziorkę . Pa