Czesc mamuśki.. widze ze tu na szczere rozmowy wam sie wzbrało :)
Moja mama... jak juz pisałam duzo mi pomaga w opiece... choc czasem przesadza, no ale i tak dobrze, ze jest. Staram ja troche chamować , bo czasem za duzo sie wtrąca.
A co do teściów... do tesciowej mam uprzedzenie, bo jak juz pewnie wiecie moja dzidzia nie byla planowana no i tesciowa z tego powodu nie malego lamentu i szumu narobiła, wbijając do glowy mężowi ze sobie nie proadzimy itd... przez calą ciąże nie okazała jakiegos duzego zainteresowania.. gdy byłam w spzitalu , bo mialam problemy z tetnem dziecka to ani razu do mnie nie zadzwonila i sie nie zorientowala jak sie cuzje.. tesciu tylko był ze mna w kontakcie... ani razu sie mnie nie zapytala jak sie cuzje w ciazy... no ale teraz widze ze kocha malą.. w bezposrednim kontakcie ze mna to sie nie wpieprza do małej, ale wiem ze za plecami komentuje co robie wg niej złe, bo teściu sie juz mi nie jeden raz wygadał :-D
[ Dodano: 2007-03-16 ]
Z innej beczki... Natalia prosiłaś zdjęcia ze ślubu.. mysle że tu bedziie najodpowiedniejsze miejsce na nie:
to jest z drugiego dnia wesela z moimi ukochanymi blizniakami ;) no i Julunią w brzuszku :-D
a to pierwszy dzień:
a to nasze TAK :ico_szoking: