25 sie 2007, 07:52
Ja tez spać nie mogę, chyba ze złości, wczoraj odwiedziła nas teściowa i zaczeła planować chrzciny :ico_olaboga: Oj podskoczyło mi cisnienie, szczególnie ze ona sobie wyobraża że zaprosimy całą rodzine mojego męża, jakieś ciotki wujki :ico_puknij: A ja mam w planach tylko chrzestnych i rodziców, koniec kropka. Czuje że jeszcze będzie gorąco w tej sprawie :ico_zly: Boże mały jeszcze w brzuszku siedzi a ona mi będzie chrzciny planować :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
[ Dodano: 2007-08-25, 07:54 ]
Sorki że tak z rana nieprzyjemnie zaczęłam ale musiałam sie wygadać :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2007-08-25, 08:01 ]
Kocura wracając do tego fotelika, zdecydowałam się na szary, choć chodził mi po głowie ten zielony :ico_haha_02:
Oj ale te dni uciekają, mój brzucholek chyba się obniżył, bo jak siedze to czuje jakby mi sie na udach opierał :-D , w nocy coraz częsciej męczą mnie bóle pleców + kopniaki małego, co do ułożenia to główka naciska mi na pęcherz, pupa wypycha pępek a nóżki kopią w prawy bok :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-08-25, 08:04 ]
eve to zgarniecie pewnie jakąs wódę, ciekawe czy będą przygotowani żeby dać coś też dla ciężarnej :-) Może jakieś ciacho :ico_tort: