25 sie 2007, 14:09
Witajcie
U nas pogoda piekna,sloneczko i moje pranko juz sobie wisi zmienilam posciel :ico_oczko:
POzatym to Nicole teraz sobie spi,usnela w aucie bo bylismy poogladac stoly bo chcemy sobie zmienic stol w stolowym mamy jasne meble a czarny stol nie za bardzo pasuje :ico_noniewiem: Ale nie znalezlismy nic fajnego,pojedziemy jeszcze troche dalej do Marktoberstdorfu i tam moze cos znajdziemy.A tak to nic nowego,wkorzyla mnie troche moja tesciowa i maz.. :ico_zly: Bo tesciowa powiedziala ze Nicole przed naszym urlopem byla szczuplejsza a teraz niby po urlopie to przytyla.. a moj maz jeszcze dodal oliwy do ognia ze ja tylko pcham jedzenie w mala a tesciowa ze nie mozemy jej tak duzo do jedzenia dawac.... :ico_zly: :ico_zly: A ja dogryzlam mojemu mezowi ze teraz tak mowi bo jego mama tak powiedziala a go zatkalo.. i powiedzialam ze ja wiem ile i co i kiedy mam dawac malej jesc i bylo koniec tematu ale przykro mi sie zrobilo bo oboje na mnie tak naskoczyli.. a ja wcale jedzenia w mala nie pcham.. mala je 5 razy i to po troszku tak jak mowil lekarz i na tym punkcie mojego meza za chiny nie umiem zrozumiec...... A zaraz i my zjemy obiad dzisiaj bedzie Lassania pycha :ico_oczko: Ale z mezem juz sie dogadalam i jest ok,denerwuje mnie tylko najbardziej fakt ze on zawsze przyzna racje swojej mamie a za mna to rzadko pojdzie mam na mysli ze mi rzadko racje przyzna taki synus mamusi :ico_zly: :ico_zly: A tesciowej to tez nie umiem zrozumiec czasami.. Czasami mysle ze to w porzadku babka, fajna babcia Nicole a z drugiej strony sie miesza na kazdym kroku i chce nam mowic co mamy robic.. i badz tu madry.. oh juz lepiej nie mysle.. Wazne ze Nicole jest grzeczna i spokojna dziewczynka moja kochana malutka :ico_oczko:
Aginka wspolczuje ci takiego chlopa..(Idioty) jak on tak mogl po pijaku auto rozwalic ah szkoda gadac.... po prostu szkoda mi cie :ico_noniewiem:
Maggie ja tez niechce i nie powinnam sie bac ze Nicole poczuje sie odtracona bo ja nigdy jej nie odtrace i bede kochac moje dzieci jednakowo bez zadnych wyroznien i wiem to juz teraz
A teraz lece na ten obiad bo mi sie moja Lassania spali.. ok napisze jeszcze pozniej buziaczki dla was i milego dzionka paa
[ Dodano: 2007-08-25, 14:12 ]
Aha a dzisiaj tez kupilam mojej malutkiej Slodkiej Nicolce taki maly stoliczek bo krzeselko juz ma i teraz ma i stoliczek i krzeselko takze sobie bvedzie siedziala i malowala ciekawe jak sie jej to spodoba bo uwielbia sie bawic dlugopisami wiec zobaczymy ok wpadne pozniej papa
[ Dodano: 2007-08-26, 11:34 ]
A co z wami?????
Dzien dobry mowie przy niedzieli
Malutka zasnela i mam czas chwilke zeby cos poklikac .. bo tylko chwilke bo musze obiad robic.
OK widze ze was niema :ico_placzek: to ja tez uciekam nie bede sama was zanudzac mamy piekna pogode,super upal ale juz powoli zachciewa mi sie zimy hehe No nic jeszcze troszke posiedze na kompie a potem szybko do obiadu ale nie mam az tak duzo do roboty.. no to milego dnia paaa