25 sie 2007, 12:39
Hej ho, hej ho!!!
Nocka u nas ok, choć Hania z racji wieczorego postu...budziła się 2razy...no cóż...Ale dziś ok, wesolutka...podniosła nogami przewijak! i unosi głowę coraz częściej :-D No i marudzi...Jakby nie chce jeść i w ogóle jakaś płaczliwa bardziej...wrrr...
No co do tego, że dzieci nie znają smaku to ok. Ale ja widzę po mojej bratanicy, że jak ma jeść słoiczkową breję to nie chce, a normalnie ugotowane jedzonko wcina, aż jej się uszy trzęsą, choć też za bardzo to nie przyprawione. Ale ma lepszy smak p prostu bo ze słoika wszystko smakuje tak samo..
Jagódka udanej imprezki!!! i nie myśl za dużo o dzidzi...nic jej nie będzie!
Anza no super te fotki!!! a gondola to chyba faktycznie mała, bo wzrost to Igusia ma normalny...ale waga :ico_szoking: Kurczę, czy tylko ja mam w domu calineczkę???
Doris dobrze wiedzieć, że nie trzeba się martwić...ale szkoda że Cię nie bedzie. Już Ci współczuję nadrabiania zaległości...
Ladybird23 nikt tego nie lubi...ale pomyśl-masz dzięki temu chwilę spokoju :ico_oczko:
Gosiu no jesteś wreszcie...wczoraj jakoś myślami tam u Ciebie krążyłam...się zastanawiałam jak tam u Was...Oj Ty mój samotniku...trzymaj się!!!
Ewcik ciesz się, ja lubię zakupy, szczególnie dla Hani...bo się nie wściekam, że wszystko na mnie za małe... :-D Ja na szczęście mam szuflady pełne... :-D aż za...
Zaraz muszę się pakować do teściów...Nie chcę...Bo już mam na nich nerwa...ciekawe, czy teściu będzie? :ico_noniewiem: jakoś mi nie zależy. A teraz będą udawać kochanych dziadków :ico_zly: a teściowa chciała, żebyśmy my do nich przyjechali, bo chciała się na wsi pochwalić, że jest babcią! :ico_puknij: wariatka!!! to nie chce zobaczyć wnuczki bo tęskni, tylko chce przejść się z wózkiem, żeby wszyscy ją zobaczyli :ico_zly: ja tego nigdy nie zrozumiem...rozpacz...no ale jechać muszę, bo wypada...no i to w końcu J rodzice...a, jakoś zniosę te 4godziny...zawsze mogę się wyłączyć ze słuchania i skupić na Hance :-D
Dziś wejdę dopiero wieczorem...to zmykam!