27 sie 2007, 13:43
LUTOWKI jeszcze nie mam czasu kazdje z was odpisac powiem tylko wam narazie, ze byłam dzis z Amelcia u pediatry z tym pepkiem bo mi sie zdawało ze robi sie jej przepuklinka no i moja intuicja nie zawiodła :ico_placzek: :ico_placzek: robi sie przepuklinka i dostałam skierowanie do chirurga zeby ten pępuszek jej obejrzał i zadecydował co dalej czy bedzie operacja czy wystarcza tylko narazie jakies plasterki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: boje sie nie chce zeby ja operowali :ico_placzek: :ico_placzek:
A to wychodzi tym dziecim które maja donosne głosy i sie drą no a Amelka to jak sie wkurzy to jest mega hiateria i tak sie drze ze az struny głosowe nadwyreza h hi no ale jakie dostałam zadania musze pilnowac zeby nie dochodziło do tak wielkiego jej płaczu i histeriii zeby ta przepuklinka sie nie powiększął-jasne kurcze to teraz co za płacze mocniej to ja musze uspokajac-jasnie księżźniczke ale trudno taka jej uroda ze tak sie drze ale pepuszek teog kwiku nie wytrzymał :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: , zobaczymy co jutro chirurg powie boje sie.
Przy okazji pediatra ja zwazyła i wazy 8050kg. :) i pytała co juz robi i sama widział ze pięknie siedzi i raczkuje i mi mowi ze naogól dzieci które wczesnie raczkuja pozniej chodza hahahhhhaahaaaaa, moze to i prawda bedzie bo np. kacperek wcale prawie nie raczkował no troszke ale za to jak skonczył 8 miesiecy chodził.
No i wracam od pediatry wchodze do mieszkanka, Amelka poraczkowała do kacperka pokoikui ja odpinam Kacprowi sandałki odwracamy sie a co Amelka zrobiła????
Podciągnłęa sie o jego rozłozoną kanape i stanęła hahhahhahaa-pediatra szkoda ze tego nie widziała, dziś Amelcia sie podciągnęła pierwszy raz do stania ale gleba od razu i nie mogę jej na takie wyczyny narazie pozwalac bo z tym pępuszkiem nie wiaoomo co