hej dziewczyny
dobijam sie tutaj od 2 godzin ale znow jakis blad wyskakuje i forum nawalalo hihi
oj jaka szkoda ze juz po weekendzie :ico_olaboga:
byl fantastyczny... :ico_brawa_01: busy na maxa hhih
w sobote jak wiecie poznalam tiktakowa kumpele z polonii hihi przyjechala na plaze ze swoim synkiem 1rok 9miesiecy i mezem...
i mamy teraz plan utrzymywania znajomosci hihi
dzionek byl swietny. pogoda wymarzona.. zupelnie nie odczuwalismy goraca.. slonce swiecilo ale jednoczesnie powiewalo i watplilismy by nas cokolwiek opalilo..a tu niespodzianka.. juz w drodze powrotnej odczulismy skutki slonecznych kapieli hihi
a po powrocie z nad morze szybko kapiel leonka ogarniecie mieszkanka i goscie wpadli na grilla... oczywiscie obzeralam sie jak zwykle :ico_wstydzioch:
wytrzymalam do 3-ej po czym padlam z niewyspania i z calodziennego nagrzewania hihi
w niedziele pozna pobudka hihi potem wyprawa do parku.. kolejne fotki... i zaraz po tym grill u tych znajomych z dzieciakami hihi a tam znow wyzerka na maxa hihi smiechawa hihi itd.. leos nie spal w ogole. siedzial z nami przy stole z przerwami na jedzonko i marudzonko hihi
i tak wysiedzial do 22 hihi
szalony imprezowicz
a dzis bylismy w birmingham .. odwiedzilismy przyjaciol z blizniakami hihi i razem z nimi pojechalismy do stratford miasta shakespear'a
o 21 powrot... i codzienne rytualy.. kapiel leoska cyc forum itd hihi
wlasnie karmilam po raz kolejny i teraz przydaloby sie pojsc spac bo jutro pobudka wczesniej.. o 9. brrr idziemy na wazenie z leosiem hihi
jasnie pani to zaden sekret,, moja siostra jest u nas do 2 tyg i wszsytkie zdjatka nam trzaska hihi nie jest fotografka ale lubi podobnie jak pstrykac fotki.. hihi i korzystamy z okazji.. co by nazbierac ciekawych fotek... bo potem to najlepiej jestem z nich zadowolona kiedy sama istawie sobie aparat na statywie... hihi
takie male zboczenie mamy hihi ze musimy po swojemu hihi
a na koniec fotki z niedzielngo spaceru po parku
leos-lesny skrzat hihi
madziu swietne minki marcinka
jaki juz duzy,,, :ico_szoking:
asiula gratuluje zakupki autka :ico_brawa_01: my tez wozimy sie kombi.. bo bze tego nie byloby szans upchac wozek leosia hihi
juli ja tez jestem ciekawa co to za ciuszki sprzedajesz. :ico_szoking: gdybym ja miala je w domu to pewnie na twoim miejscu wszystkie bym sobie zostawila i na tym skonczylby sie ten biznes hihi
:ico_brawa_01:
frydza ciesze sie ze z wiki ok...
astrid no to fajnie ze udalo sie wycoagnac wiecej z ubezpieczenia... hihi gratuluje
[ Dodano: 2007-08-28, 03:14 ]
a to juz fotki z dzisiejszego wypadu do stratford
fot jadziorka hihi
[ Dodano: 2007-08-28, 03:25 ]