frydza jak to nikt nie chwalil twoich fotek??? :ico_sorki: :ico_sorki: one zawsze takie pogodne i wesole.. malutka sliczna i pieknie rosnie i mamusia taka szczesliwa az milo popatrzec hihi
Madziorka Ty "latawico" jedna :-D :-D :-D Bez komentarza hihi...
.
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
kamilka i julie sliczne wasze chlopaki i z was sliczne mamusie hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
lucy witaj z powrotem... opowiadaj i wklejaj fotki hihi
hej dziewczyny... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam straszne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
stracilam zeba :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
dentysta powiedzial ze nic nie da sie z nim zrobic :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
prawie plakalam jak mi to powiedzial..
a podczas wyrywania tez lzy lecialy.... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: masakra
ale nie bolalo.. dostalam 3 zastrzyki.. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_oczko: :ico_oczko:
a po wszystkim poszlam na shopping kupilam 2 bikini i spodenki.. i juz lepiej.. poza tym pomyslalam sobie ze strata zeba to nic takiego.. najwazniejszym jest leos i jego wesola kochana buzka dodawala mi otuchy hihi :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a poza tym to gorna 6-tka wiec nie widac mojego szczerbtaego usmiechu hihi :ico_oczko: :ico_oczko:
wiec nie musicie mnie juz pocieszac... sama to zrobilam.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hihi
leos na shopingu spal 5 godz. bez jedzenia hihi :ico_szoking: :ico_szoking:
oj zeby mije dziecie nie pomylilo dnia z noca hihi :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
aha a dzis rano bylismy na wazeniu... 4920 gr hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
potem czekala mnie kolejna wyprawa do przychodni.. mialam pobierana krew hihi
a leos wizyte kontrolna ..wszystko ok.. mierzy sobie 59cm.. hihi
zaczyna mu sie luszczyc skorka na glowce i lekarka kazala smarowac ja oliwka i nakladac czapeczke na ok godzine przed kapiela.. a ze wrocilismy ok 20 to wszystko sie przedluzylo i leos dopiero czeka na kapiel hihi ale wiecie ze on lubi nocne zycie hihi
to bylam ja szczerbata madziorka oponka matka karmiaca hihi :-D
[ Dodano: 2007-08-28, 23:00 ]
madzia ja uzywam dove i opala ale czasem mi sie skora wysusza a wtedy mam po tym plamy .. ale po peelingu schoidza hihi a loreal wg mnie pachnie najladniej