28 sie 2007, 22:22
Paulinka, trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze... Kurcze, ze tez az 7 dni musza trzymac, idioci :ico_puknij: ALe moze na przepustke Cie na weekend wypuszcza???
Agnieszka, no Zuzia ma jakies chyba leki nocne, czy cos :ico_noniewiem: Albo foszki odwala... Najgorsze ze nie wiem czy to jedno czy drugie... I tak, jezeli to fochy to nie chce ich utrwalac pozwalajac jej u nas spac czy poswiecajac nadmiar uwagi w nocy... A jesli to leki to powinnam cos zmienic w jej codziennym a szczegolnie wieczornym schemacie, bo moze cos jej nie sluzy.... Moze jakies bajki, albo moze to moja wina bo sama chodze smutna i bez energii to i dziecku sie udziela?Np wczoraj spala ladnie i nagle przychodzi zalana lzami do salonu, my film ogladalismy i placze az sie zanosi.. pytamy co sie dzieje, czemu placzesz? a ona stoi i mowie "nie wiem, same mi lzy leca :ico_noniewiem: " no i uspokoic jej nie moglismy... Nie mam pojecia co to.... Ale pamietam jak mojej kolezanki mala w wieku 4 lat tak ich wkrecila w fikcyjne bole brzucha ze wyladowali w klinice we wroclawiu a tej sie wtedy zmienilo i zaczela sie bac ze jej "czolo na oczy spadnie" :ico_olaboga: stad sie dowiedzieli ze ona fantazjuje :ico_puknij: jaja, co?
Justyna, ja mam taka wydzieline od dawna a od jakiegos miesiaca to coraz obfitsza, taki sluz przezroczysty niby ale jak wyschnie na bieliznie to jest bialo-zoltawa... Ja mysle ze dopki nie swedzi to wszystko jest git.
Dzisiaj sie dokladnie obejrze pod katem rozstepow, ale mam nadzieje ze nic mi sie juz nie pojawi :ico_sorki: