30 sie 2007, 20:25
Dziewczyny mam wieści od Martuuuni:
" Dzuiś w nocy cc przyszła na świat zdrowa i piękna Nel. Waży 3760g, ma 56cm i 10pkt. Jesteśmy najszczęsliwści. Pozdrawiamy"
Gratulujemy Martuni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Viola Co do smkoka to Tosia ma humorki, jednego dnia ciagnie go z zapałem a drugiego wypluwa i nie ma szans, żeby potrzymała. My używamy Nuk1. Co do kupek mnie połozna mwoiła, że jak dziecko jest tylko na cycu to norma jest, że nawet trzy dni może kupki nie robić, bo miałyśmy taki problem. Teraz na szczęscie się unormowało i robi min jedna na dzień.
Yvone witaj spowrotem, dobrze, że już jesteś w domku. Szkoda, że poród tak bardzo bolał, ale najwazniejsze, że masz już maleństwo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aga78 Dziękujemy za torcik :-D Julka śliczniutka:) Jutro nasze córy kończą 3 tyg. Z tej okazji :ico_tort: :ico_tort:
A my dzisiaj byłyśmy z tosią na zakupach :-D Zwiedziłyśmy dwie galerie i byłyśmy w restauracji. Tosi sie podobało:) W jednym sklepie trafiłysmy na dwie Panie z takimi samymi wózkami i śmiałyśmy sie , że dobrze że się dzieci róznią bo moznaby się pomylić:) Ale fajnie było tak wyjść z domku w końcu....