31 sie 2007, 11:07
ladybird23, widzę że Gosia już za mnie wytłumaczyła. Głupio mi jakoś ze nie działa i to drugiego dnia.
A wogóle to admin tt mi napisał że wszystkie kłopoty powinny się skończyć za 2-3 dni
cytuję:
Witam,
Ewcik, zmiana serwera była konieczna ze względu na poprzedniego providera, który oszukał kilka tysięcy klientów wmawiając im, że obciążaja serwer...
Ale i tak by sie w końcu stało, ze względów na coraz wieksze zapotrzebowanie.
Niestety nie uwzględnilismy jednego, że oprogramowanie nie wytrzyma ruchu.
Jak zaczęły sie awarie, przeprowadzilismy szybki przetarg na firmę, która wykona dla nas odpowiednie narzedzia według naszych potrzeb, a jak wiadomo, czasami wykonawstwo plus wszelkie poprawki troche się przedłuża.
Zapewniam Cię, że jestesmy już na finale oddania nowego tik-taka, czyli całego systemu publikacyjnego - który to właśnie on obciąża najbardziej bazę danych (forum pozostanie bez zmian), z poszerzonym spektrum tematycznym dla kobiet i nowymi fajnymi rzeczami, kwestia tego jest fakt, kiedy zakończymy przerzucanie publikacji ze starych systemów do nowego (a myslę, że jeszcze 2-3 dni to nam zajmie).
Sorki, jeżeli cierpliwość się wam kończy, ale zaufaj mi, że dodając publikacje do systemu, również denerwują mnie kilkuminutowe przestoje serwera spowodowane niestabilnym starym systemem.
PK