no i 20 minut czytania... A teraz bede pewno chciala cos napisac i mi to zje, albo i nie :-D Na szczescie grochowka popita sprite mi nie zaszkodzila :-D Noc super, tylko nad ranem obudzil mnie bol plecow. No i w ta noc przystanek-sikanowice tylko dwa razy :ico_brawa_01: Wrzucilam wlasnie pranie do praleczki, ladnie swieci sloneczko wiec wyschnie na zewnatrz. Mam dzis tyle rzeczy do zrobienia ze nie wiem od czego zaczac... Oczywiscie od Tik Taka :-D No ale poza tym pranie, prasowanie, sprzatanie... Kurcze, mieszkam tylko z mezem, a balagan jakby tu co najmniej stado ludzi mieszkalo :ico_olaboga: Mezus zadzwonil rano ze po pracy ma jakies spotkanie i nie wie kiedy wroci... To go nastraszylam, ze mam zamiar sie dzis rozdwoic :-D W sumie tak mi przepowiadali Norwegowie, ale jakos kiepsko to widze...
Kocura fajny brzucholek :ico_brawa_01: Kurcze, masz fotel bujany! Ja tez chce!!!
Paulina no to sobie pojadlas w tym szpitalu, nie ma co :-D
Mamo Zuzi ja tez sie nie pisze na ten sposob przyspieszania porodu... Chyba musialabym byc bardzo zdesperowana :-D A jak masz wszystko gotowe to zapraszam do siebie, u mnie robotki az za dosc :)