Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2007, 17:43

No właśnie...jakie????
Ja tam też wolałabym mieć żonę...niż męża! i to jeszcze taką jak Ty, czy Massumi, od razu! ech...jak byłoby dobrze!
Póki co...sytuacja na froncie...1:0 dla nas! :-D kupa wyszła...uffffffffffff.............
Humorek?średni...wiadomo, że od razu nie przejdzie...Ale lżej mi na duszy...No i J jakiś dziwny, w sensie że się jakoś dziwnie interesuje moim samopoczuciem...
Hania się relaksuje w huśtawce...no i w napięciu czekam na teściów...o, chyba zajechali...
To ja już dziś pewnie nie zajrzę...bo będą smęcić...a może wejdę choć na dobranoc...A jutro?pewnie dopiero jak pojadą...

Awatar użytkownika
Ewcik
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2007, 18:11

dziewczyny nie wiem czy zauważyłyście ale jest wątek maj 2008....... cholera jak ten czas leci.... a jeszcze nie dawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży i tu pierwszy raz zajrzałam........

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 wrz 2007, 18:53

Jezuniu...powiedzcie czy żeby tu wejść to tylko u mnie to tak strasznie długo trwa, bo ja już nerwowo nie daję rady, mam chwile i chce coś napisać ale jak widzę jak to się ładuje to mi się odechciewa.

My dzisiaj pół dnia w markecie, kupowania zeszytów, bloków, plecaków...wczoraj zjeździłam trzy sklepy za tytą, mam dość, a najgorsze że Dominik nie chce przysiąść do biurka choć na chwilkę dla przypomnienia i rozjaśnienia umysłu, tylko latanie po dworze, koledzy, granie - mu w głowie.

Kinga nie je ostatnio, tz mniej, bo wszystko wokół ją interesuje i nie ma czasu na papu, a potem jak się wydrze to :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wpadnę jeszcze
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2007, 19:31 przez mama_Dominika, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2007, 19:30

Czesc Dziewczyny!
Ja z czerwocek jak zwykle..
Sluchajcie- miałyscie problem moze z biegunką uMaluszka? Bo moj Krzys ostatnio ma rewolucje.. Baba powiedziała chamsko ze to pewnie rotawirus - i trzeba byłozaszczepic.. :ico_zly: Trzeba było, trzeba.. tylko daj Pani piedziazki.. :ico_zly: I wredna była, bo swojej działki ze szczepienia nie zgarneła.. A Misiek poki co - ma biegunke i temperature.. Mierze w pupie no i ponad 37 ma..
Dostaje taka "oranzade"do picia, nutramigen.. Ale co robic? Macie jakis sposob? Bo zaraz sie z nerwow przekrece.. echh..

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2007, 19:31

u nas to samo - jesc??? nieee ..po co? trzeba sei rozgladac ...ech....
co do watku Ewcik j adokładnie 4 wrzesnia robiłam test - mąż mi kupił :-D i opowiedział jestes w ciązy zrób test :-D i robiłam bthcg .... i wyszło , że jestem w 2 tygodniu :-D bo miałam 83,02 ..ach...

Awatar użytkownika
mama_Dominika
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 wrz 2007, 19:38

Juli z tego co piszesz to faktycznie może to być wirusisko, spróbuj ze smectą, albo daj enterol w saszetkach do mleczka, tak myśle czy to pomoże na wirusowe sprawy, no ale mozesz spróbować :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
a$ka
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 wrz 2007, 19:55

Hej laseczki! pamietacie mnie jeszcze?? Ale te wasze dzieciaczki duże...jak pomyslę,że moj synek tez by mał już 3 miesiące to az dusi mnie w gardle....ale ważne ,że wasze sie chowaja zdrowo i pokazują na co je stać :-D.Podglądam was czasami...z sentymentu :-) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ewcik
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2007, 20:22

a$ka, jasbe że pamiętamy.

Juli, temperatura w pupie jest zawsze trochę wyższa niż całego ciała, wiem że na biegunkę u sterszych dzieci jest dobra jagoda ale u takich maluszków nie mam pojęcia. Może rzeczywiście smecta....... zapytaj się w aptece, tam napewno dobrze Ci doradzą.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 wrz 2007, 20:49

Hej a$ka-my się nie znamy ale witam serdecznie :-D

[ Dodano: 2007-09-01, 21:01 ]
Hej hej pustki tutaj...Mój niuniek śpi, a ja popijam karmi (malinową pasję mniam mniam)...Byłam dziś na zakupkach-kupiłam Wiktorowi bluzki z długim rękawem na 80 cm :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2007, 22:17

No w końcu się tu dostałam. ja naprawdę jestem spokojny człowieczek, ale jak mnie co chwila wywala z TT to łapie takiego :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
I nie wiem sama z tych nerwów co miałam Wam tu napisać :-D Trochę oczywiście w między czasie popisałam na CD.
A teraz to już idę spaciulki, bo jakaś padnięta dziś jestem.

AAAAAA pisałyście o ubieraniu, ja na noc to mojemu pajaca zakładam, ma ich sporo i w dzień też chodzi w takich, (chodzi to za dużo powiedziane :ico_oczko: ) są wygodne, nic się nie ściąga, nie podwija, swoboda machania nóżkami. Na spacer to zakładam albo takiego cieplejszego pajaca, ma dwie warstwy bawełny, albo na body cieplejszą bluzeczkę i spodnie.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”