03 wrz 2007, 09:32
WITAM LUTOWECZKI Dzień zaczeliśmy dobrze, Kacperek wstał o 6.50 cały zadowolony, ze idzie do przedszkola wiec mi ulzyło bo sie martiwłam ze nie wstanie przez wakacje troche pozniej chodził spac i pozniej wstawał rano ale było dobrze.
W szatni ścisk, pełno dzieci, harmiderek niektore płakały kacperek usiadł na ławeczce zmienił paputki, chciał zakładać fartuszek ale mu nie załozyłam bo strasznie goraco tam mi sie wydawało, i juz chciał isc do nowej sali bo zauwazył kolege swojego hahahaah a ja mówię halo a buziaczka nie dostanę? :(, nie miał czasu dac mi buziaczka wiec sie cofnął dał buziaka, zaniosł nowej Pani posciel i przybory i tyle.
No poszło dobrze zobaczymy jak po niego pojdziemy z mezem co bedzie mowił, dzis tam tez lezakuje pierwszy raz bo w zeszłym roku nie lezakował bo go o 12.00 odbierałam chodził tylko na 5 godzin i mniej płaciłam a ze teraz mam płatny wychowawczy zapisalismy go na cały dzień tzn. moze byc do 17.00 nawet ale tak długo az nie bedzie, bez przesady, jednak zje tam obiadek drzemnie sie i ok. 15.00 po niego pojdziemy z mezem i Amelusią bo on koniecznie chce pokazac Amelce swoj nowy znaczek na szafeczce-ma rybke hahahha troszke był zawiedziony boliczył ze dostanie znaczek ze STEROWCEM ALLEGRO!!! hahahaahahaha myslałąm, ze padne ze smiechu :ico_oczko: