Basiu super... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak się zdecydujemy to wieczorkiem zrobię takie zaproszenia...w dzień nie mam szans....Milenka chce mieć mamusię tylko dla siebie...a raczej mojego cyca... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Abegano u nas w mieście Akademia Pampers była chyba 2 lata temu o ile dobrze pamietam...fajnie było...bylismy wtedy z chłopcami...a Marcel był malutki miał chyba pół roczku...dla dzieci była super zabawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja skusiłam sie i wczoraj kupiłam na allegro sukieneczkę do chrztu dla Milenki...
co prawda mam sukienusię, którą pożyczyła nam znajoma, ale jest trochę przyduża...a ta sukieneczka: po pierwsze podobała mi się, po drugie była w rozmiarze 62 i po trzecie babeczka, która ją sprzedawała jest z Radomia... :-D :-D :-D :-D także nie było żadnych kosztów przesyłki, ponieważ mój mąż ja odebrał osobiście, aha i po czwarte cena...20zł :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
także sukienusię mam już w domku i zaraz wam pokaże. Do sukienki jest kapelusik i buciki atłasowe zapinane na rzepik. :ico_haha_01:
a tak na marginesie powiem wam, że to allegro strasznie wciąga... :-D :-D :-D :-D :-D
Serafinko dużo zdrówka !!!
[ Dodano: 2007-09-04, 00:36 ]
no to zmykam pod kołderkę.... :ico_spanko: pa