Witajcie dziewczynki, przepraszam że dopiero teraz, ale wcześniej jakoś ise nie złożylo :ico_sorki:
Od rana jestesmy z Antkiem na dworze, to znaczy ja bo B w pracy...tak więc nie bardzo jest czas usiąść na dłużej.
Dziewczynki to witajcie w klubie łobuzów, mój Antoś to tez łobuz i pędziwiatr, ma milion pommysłow na minutę, poza tym zauważyłam że nie poddaje się tak łatwo, dazy do celu i jest odważny...wszędzie ma ochotę wejść...na placu zabaw ...wszystkiego chce spróbować.
Uwielbia spacerki, jak mąż przychodzi z pracy to po obeidzie idziemy we trójke na spaceek, bez wózka,t ylko trzymamy Tośk a za rece i lecimy :ico_haha_01:
Oczywiście nie jest tak łatwo, bo Antos jest zbyt ciekawy świata, każdy samochód musi zostać zbadany :ico_olaboga:
Jutro jadę z kumpelką na zakupy i kawę :one: Ona ma prawo jazdy i samochód więc nie musimy się tłuc autobusikiem :-D
Pozatym to Nicole to maly lobuz,wszystko ja ciekawi i wszystko musi miec.. i umie tez pokazac ze jej sie to czy tamto nie podoba.. Nie chce was znowu zanudzac o mojej tesciowej ale uwazam tylko ze ona jest taka przesadzona... nie umie byc normalna babcia tylko wszystko co zrobi to robi tak za bardzo dosadnie i przesadnie denerwuje mnie to .. wiem ze Kocha Nicole ale gdzies sa chyba jakies granice??? Albo niema bo babci wolno wszystko?????? Czuje sie z tym dziwnie,bo ja sie nie licze jak babcia sie Nicole zajmuje.. wtedy moglabym nie istniec.. tak sie czuje wlasnie.. :ico_placzek: No ale jakos sie musze trzymac..
Kristi nie zanudzasz nas...widzę że znowu Ci to łowę zaprzata...Babosko ciesz się że Nicolcia lubi swoją babcię...i to nie jest tak że jak ona się bawi z babcią to TY mozesz nie istnieć...Ty jesteś dla Niej ukochaną mamusią...i zawsze Nią bedziesz...pomyśl tak..."to wspaniale że moja córcia jest tak bardzo przez wszystkich kochana" :one:
Widzę, że powtarza masę słówek: buta (but), Siesiek (Grzesiek), sinio (zimno), busia (buzia) i inne. Ogólnie jest mały chytrusek
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Kingusi za nowe słówka.
A czemu jest chytrusek? :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-09-04, 00:38 ]
Maggie supeer foteczki Antosia i wasze :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Dziękuję :ico_oczko: