05 wrz 2007, 11:50
dziewczyny jesteście kochane :ico_buziaczki_big: juz mi lzej na duszy :-)
Madziorka narazie niemozliwe zeby on tu był, bo... kurzce nie wtrzymam! Powiem!!! Budujemy dom :ico_haha_01: no i on tam musi być! Będzie w Wawie cały czas kiedy będą mrozy... A ze budowa 460 km od Wawy to się męczymy.. Ja jestem w stanie zrozumieć, ze on się wkurza na wszystkich kiedy coś nie tak na placu.. bo to tego nie ma, to tego trzeba, to pod fudament zbyt płytko wykopali, to drzewa ścinać, to papierów nie przysłąno i się czeka na jakieś głupie pozwolenie, wiadomo.. ale ja nie mam napisane na czole, ze namnie się mozna wyzywać? Niech napustakach się wydrze. Przezzyjmy jakoś :ico_oczko: Mam Was na szczęście :-D :-D :-D
Frydza, uściskaj ode mnie K@tkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Super ze znowu zafasolkowała, tzrymam za nią kciuki, zeby donosiła ciązę i cieszyła się z macierzyństwa!!
Madziorka gratuluję 8 tygodni Leosia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czas leci leci...
Kamilko jak cztałam o tych piardach wyłam ze śmiechu :-D Waneska tez jak przywali czasem, to my się przeglądamy jeden na drugiego z niedowierzaniem, czy to nie któeś z nas dorosłych walnęło. Dzisiaj w nocy obudziłam się od takiego piarda :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale przysłuchalam się mała dalej kimała haha. czasem to mi wstyd nawte bywa..jakprzywali w autobusie, w kościele czy gdzieś u zanajomych :ico_smiechbig: a przy tym wygnie się zabawnie i zrobi fikuśną minę g:P