cześć wieczorem,
wiecie co ten mój mały zdrajca woli butle :ico_placzek: .Dałam jej cyca a ona się ze mną kłóciła , nie chciała ssać zrobiłam butlę i darła się jak oparzona jak jej próbowałam zabrać.Faktycznie po butli jest spokojniejsza, ale ja bardzo bym chciała co drugie karmienie dawać jej cyca a w nocy tylko cyca a tu .....nonono jak by powiedziała Juli.
Avisku ,lekarz powiedział mi że powinna przybierać ok 700g na miesiąc a u niej to było niecałe 600g.
Juli pewnie kupiłaś te huggisy czerwono niebieskie? Lipa nie pieluszki , już happy są lepsze niż te.Ja teraz też używam puchatkowych , bo udało mi się okazyjnie kupić :-D a tak to kupuję tylko pampersa.
Czy wasze maluchy marzną w nocy?Bo ja małej zakładam bawełniany pajac, przykrywam kołderką a ona i tak ma ręce jak lody , kupiłam jej dzisiaj na allegro śpiworek do spania .Chyba jak ją w niego wrzucę i przykryję kołderką to będzie jej cieplutko co? W domu mamciepło , bo wieczorami już palę w piecu , sama nie wiem :ico_noniewiem: .Muszę jej też kupić pościel z flaneli , bo nie mam pojęcia co to będzie jak na dworze temp spadnie do minus 20 :ico_szoking:
http://www.allegro.pl/item239246765_kub ... a_h_m.html
to nasz śpiworek
Spokojnej nocki mamuśki