Hektorka-Twoj maly slicznie wyglada, a ze nie chodzi w wadze ciezkiej to przeciez nie wada.Startowal tez z nizszej wagi niz inne kwietniowe dzieci a poza tym 6300 to chyba nie za malo na 5 miesieczne dziecko.To jest piekne na swiecie, ze kazdy z nas jest inny i przynajmniej nie jest nudno.A Twoj maly widac swietnie czyta juz bajke o chorym kotku :ico_haha_02:
Agi-7 kilo na 4 miesieczna dziewczynke to bardzo dobry wynik.Przeciez karmisz ja sama, wiec nie grubnie tak szybko jak dzieci, ktore sa na mlekach modyfikowanych.Ja ostatnio korzystam duzo ze strony :
http://www.laktacja.pl/
i tam jest fajne forum dla kobiet karmiacych, jak tylko sie niepokoisz to mozesz zadac tam wszelkie pytanie.I brawa dla Mayeczki za dzielnosc.
ma ekstar bluze hihi super
bluza kupiona w polskim Auchan za cale 10 PLN :-D
Jesli chodzi o kapiel w wiadrze to musialam do niego wrocic bo Antos juz nie miescil sie w wanience.Myje sie super-maly jest caly zanurzony az po szyje no chyba, ze probuje wylazic z wiadra jak na zdjeciach :ico_haha_02:
Kari -ja Ci na temat tatuazu nie doradze, bo po pierwsze to jesli wiem co znaczy tygrys to to drugie co chcesz nawet nie wiem o co chodzi :ico_wstydzioch: No i na cale zycie-jesli moglabym doradzic to cos malego.
Moj maly tez bardzo rwie sie do stawania-chyba nawet bardziej niz siadania choc podnoszenie sie tez uparcie cwiczy, ale o chodziku nie ma mowy bo maz przeciwnik i nawet go nie pytam bo na pewno nie pozwolilby dziecka wkladac. :ico_nienie:
Im- glowe myje myjka-nie ma bujnej czupryny, wiec nie ma duzo splukiwania :ico_haha_02:
Caro [/b]z wklejanie zdjec sie poprawie.Obiecuje.Brawa dla Twojego maluszka, ktory juz nie jest leniuszkiem,widac na poczatku chlopak kumulowal sily, zeby teraz mamusi sprawiac radosc.
Br,br u nas zimno paskudnie
A co sie dzieje z
Dagles i jagodka???
I dla Julci samych usmiechnietych( jak u pani doktor) dni z okazji ukonczenia 5 miesiecy.
Gabrysiu-a kto zajmie sie Talibkiem jak wrocisz do pracy?Pewnie pisalas, ale ja po ciazy mam duzo slabsza pamiec :ico_olaboga: Szkoda mi Cie, ze musisz wracac :ico_placzek: ,
Jogobella juz pracuje-ciekawe jak Laurenka to przezywa.