:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: DLA TOMCIAA!!
Co do butkow- taaak- takie ze sztruksu. Kupilam bezowe :-) A rekawiczek nie bylo takich.. Za to wypatrzylam swietna czapeczke - taka z buzka misia i uszkami, zawiazywana pod broda. Czad! :):
Ja tez hihi kupilam kombinezonik na allegro.. Kupilam rozmiar 80.. zobaczymy jak bezie.. Chcialam kolorowy - zielony albo pomaranczowy..no i kupilam pomarancz -moze nie jest typowo meski, ale wesoły - bo wszystko dla chłopcow blekitne/ niebieskie/ granatowe.. I ok - fajnie.. Ale ile mozna!?!?!
Ja po koszmarnej nocy - ale z soba - Misiek spał od 20:30 do 630 :ico_szoking: a potem szama i pobudka o 9:30. A ja - najpierw mialam atak kamieni i wiłam sie z bolu i rozpaczy.. Krzyczalam, plakalam,smialam sie.. i tak w kolko. Czlowiek w takich chwilach wariuje, naprawde..
A potem meczyl mnie zoladek.. I w koncu o 3 jak wstalam, tak biegiem uderzyłam na rozmowki z panem kloezetem.. I zasnelam kolo 5. Goraczke mialam straszna, w glowie mi huczalo, trzymalam sie sciany jak szlam z herbata. No idzis tez. Cyrk. Wszystko co zjem - zwracam.. Chodze glodna, snuje sie po domu i placza mi sie nogi. Krzys zostal w domu i opiekuje sie nami. hihi. Chociaz jeden pozytywny aspekt mojego chorowania :): No ale strasznie - to chyba jakis wirus.. Bo ja juz nie mam pomyslow.
UCiekam, bo padam na nos, myslenie mnie boli.. i stukanie w klawisze tez. Mam nadzieje ze odzyje. Bo mam kupe rzeczydo zrobienia.. No i ta praca z filozofii!!! :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
Milego dnia Mamuski :*
[ Dodano: 2007-09-07, 14:37 ]
http://www.allegro.pl/item230452214_sli ... nezon.html
o.a to moj kombinezon. A co do moich ciuchow - no wlasnie -
hszanek - i juz. Ale glownie bluzy. Bo najlepiej schodzi :-)
Buzibuzi
[ Dodano: 2007-09-07, 14:39 ]
A ja ostatnio jakos czekam na chłody, jesienne wiatry i takie tam.. Kupilam sobie wczoraj kolorowy komplet - no juz pisalam.. Kupilam niedawno kurteczke.. I czekam az wyciagne moje niebieskie smieszne butki! Hihi.. takie wesole smerfy! Od razu cieplej sie robi, jak sie na takie kolorki patrzy :): hihi..