16 mar 2007, 14:38
dziewczyny te co maja katarek pamietajcie ze nie buzia jest najwazniejsza a wlasnie raczki, najwiekszy procent zarazen przechodzi przez raczki, bo raczkami przecieramy sobie buzke i nosek wycieramy chusteczkami i wazne jest zeby jak najczesciej myc raczki wiec jak karmicie czy przebieracie dzidzi to lepiej umyc zawsze raczki dokladnie zeby wszystkie zarazki znikly
moj A. sie rozchorowal niesamowicie a ja niedosc ze dzidzia musze sie zajmowac to jeszcze jemu herbatki podawac, medycyne, dom musze posprzatac...ech padam z nog.....
karolas ojejkus niestrasz mnie bo mala tez miala jakis taki strupek za uszami taka ropka i z uszkow tez jej duzo leci, moze to tez ta skaza?? albo zzapalenie?? ale ona nieplacze nic, tylko np jak czapke sie jej zaklada to kreci ta glowa nielubi na uszkach ale jak karmie lezy na uszku i nic nie steka :ico_noniewiem: fakt moze byc ze ona ma uszka po mnie bo ja dzien w dzien musze czyscij i kazdego dnia zuzywam kilka patyczkow bo tyle tej woskowiny mi sie zbiera, niewiem skad te uszy takie mam, i tez na okolo zawsze skorka mi odpada....hmmm ale mam nadzieje ze mala ma uszka po mnie a nie skaze....
[ Dodano: 2007-03-16 ]
katelajdka, no to niezle przybral... :ico_szoking: moja tez przybrala 1,5 ale ona jest dwa tygodnie starsza.. :ico_oczko: i dlugi jest, cos mi sie zdaje ze tez przeciazony troche byl, moja niby przeciazona ale mi sie zdaje ze to jej taki zwykly termin byl,