07 wrz 2007, 15:00
jestem już w pracy więc mogę pisać, bo w domciu Asiulka chora :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: więc musiałam ją przytulać. Jak jest zdrowa to nie lubi się tulić, a teraz to cały czas by chciała, a ja musiałam iść do pracy :ico_zly:
W dodatku nie wiadomo co jej jest, bo pisałam wam wczoraj , że miała gorączkę całą noc, no i wczorajszy dzień też trochę gorączkowała, a wieczorem tak jej wzrosła temperatura, że aż zadzwoniłam do naszej kochanej Karolas, żeby mi doradziła co robić :ico_olaboga: bo ja nie mogłam nigdzie wyczytać od jakiej temp. dzieciom się ją zbija, a Joaś od urodzenia nigdy nie miała gorączki. No i Karolas poradziła, że lepiej małej dać czopek przy 38 stopniach i dałam. No i na szczęście pomogło. Ale nocka znowu była zarwana, bo Mała budziła się chyba z 7 razy, a ok 5 rano znów dostała gorączki. Poszłam do lekarki, a ona stwierdziła, że wszystko jest ok i nie wie co Asi dolega :ico_olaboga: Kazała zbadać mocz, więc kupiłam ten woreczek do przyklejania i chyba z 40 minut czekałam , aż Joasi się zachce siusiu, o mały włos a nie zdążylibyśmy do laboratorium, a jutro weekend więc trzeba było się spieszyć dziś. I właśnie ok 15.00 mąż ma odebrać wyniki i jeszcze raz pójdą do lekarki, bo od rana ta temperatura jeszcze urosła, pół godzinki temu miała już prawie 39 stopni. :ico_placzek: Powiedziałam mężowi, żeby dał małej większy czopek taki 125 mg co lekarka rano przepisała. Nie wiem co jest mojej córeczce :ico_placzek: A na pewno nie ząbki bo ich w ogóle nie ma i nawet nie idą i lekarka też to wykluczyła.
Kostunia witaj!!!! Nareszcie masz internet, to mam nadzieję, że już nas na tak długo nie opuścisz :ico_oczko:
A sukienkę do ślubu masz śliczną :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kminek możesz gotować barszczyk tak jak Karolas pisała - tak najlepiej. Ja robię podobnie, tylko że nie chce mi się buraka gotować osobno i potem obierać i łączyć więc obieram go na surowo, kroję i dodaję do warzyw i razem się to gotuje i robi czerwone :-D Na końcu miksuję, bo moja Joasia jeszcze nie lubi nic z grudkami i musi być dobrze zmiksowane i nie za gęste - takie ma upodobania :-D
Lulu, Kelly, qunick świetne fotki waszych szkrabów :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2007, 15:12 przez
Magdzinka, łącznie zmieniany 1 raz.