ja sie wysypiam, nic mnie nie boli, ale mam taki humor depresyjny, że tylko bym w łóżku siedziała :ico_noniewiem:od razu reaguje wlasnie takimi bólami
jakos nie zauważyłam nic na ten temat :ico_oczko: ale ja tu ostatnio żadko zaglądam, co nie znaczy oczywiście że nie czytam zaległości - czytam, czytam :-Dczy ja wam pisałam, ze jutro mam wesele
a mi sie ochrzan dostal za klapsa w pampersa :ico_noniewiem: Ogolnie, powiedziano mi (no i teraz sie niestety czy stety do tego STARAM stosowac) ze jesli twoje dziecko bije innych, to nie mozesz go bic, a to dlatego, ze pozniej dziecko nie rozumie dlaczego nie wolno bic skoro mamusia / tatus bija... No, w sumie mi przeszlo po tekscie malej: mami, nio nio nio!!! Wstyd mi sie zrobilo :ico_wstydzioch: Odkad jej nie bije tylko stosuje "kare" to i mniej bije :-D :ico_brawa_01:ja tam bym od razu strzeliła w tylek, dzicko musi znać sowje miejsce w szeregu. tak uważam.
Dobre :ico_smiechbig: , tylko ze mojej Majce to mozesz mówic najstraszniejsze rzeczy a ona i tak jeszczenie kuma :ico_olaboga:a jak sie nie chce dziecko zapiac w foteliku albo sie wypina to zatrzymac sie kolo jakiegos policjanta albo podjechac pod posterunek i nastrs\aszyc dziecko policjantem albo poprosic go zeby dziecku cos tam naopowiadal jak to sie trzeba zapinac
ja dostawałam w tyłek, a wytłumaczenie było jedno...będziesz kiedyś tatą to zrozumiesz :-Ddziecko nie rozumie dlaczego nie wolno bic skoro mamusia / tatus bija...
nareszcie nas odkryłaś!!!! :ico_brawa_01: :-DKLANIA SIE LASKA Z LISTOPADA ´79
właściwie to właśnie doszłam do siebie, było super, fotki mam, ale tylko z poprawin i wkleje na pewno jak tylko zgram na kompa :ico_oczko:napisz nam relacje, moze jakies fotki
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość