Hej hej kochane :-)
U mnie też dzisiaj pochmurno,ale co tam niech jesien mija,ja juz nie moge doczekac sie zimy z wiadomych powodów :064: :064:
Też bym zjadła jakaś zupkę,ale dzisiaj mam kotleciki mielone z suróweczką i ziemniaczkami hihi Jak któraś ma ochotę to zapraszam :-)
Mój synek to mała wiercipieta, tak mi daje po pęcherzu ,ze :ico_szoking: ,ale juz sie tak przyzwyczaiłam do tych kopniaków,ze nie usnę dopóki mnie nie kopnie hihi :ico_puknij:
Dziewczyny czy Was tez boli czasami podbrzusze tzn. to tak w samym dole brzucha tak jakby na kości?
Mnie tam boli od wczoraj, kolezanka mówi ze to pewnie dziecko uciska no i rozciąga się wszystko
Madziu ja juz pisałam,ze takie bóle mam od jakiś dwóch miesięcy jeden lekarz mówił,ze nie powinno boleć,a drugi,ze powinno :ico_olaboga: i teraz jak byłam na usg 3D u jeszcze innego,to mi powiedział,ze zbadał mi wszystko i niestety to są więzadła macicy i mogą mnie boleć do samego końca,a skoro wszystko rozwija sie prawidłowo i szyjka jest ok,to nie ma innego wytłumaczenia na ten ból :ico_noniewiem: ,takze sie uspokoiłam :-)
Tylko dla Nas niestety ten ból jest mało przyjemny,mnie boli tak jak na miesiączke tylko słabiej :-) Madziu bierz magnez naprawdę pomaga,a jak bedzie mocno bolało to koniecznie do lekarza i sprawdź szyjkę macicy.
To sie nagadałam,ale te ostatnie 2 m-ce naprawdę dały mi w kośc i dlatego tak sie wymądrzam :ico_wstydzioch:
Buziole :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-09-10, 12:46 ]
Dziewczyny aż wstyd sie przyznać,ale co noc mam jakieś dziwne sny erotyczne :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_smiechbig: