11 wrz 2007, 21:07
ech zawsze sie jakas klotliwa znajdzie na forum ,juz pare razy bylo takiech jeszcze na poczatku jak zaczelam tu przychodzic jakis 2-3 lata temu ech zdazaly sie dziewczyny "z bujna wyobraznia" co zamieszania potrafily robic itd :ico_noniewiem:
Dobrze ze my tu mamy tak spokojnie(mam nadzieje ze sie tu nam nikt taki nie zamota co by to zmienil)
´Z tymi butami to ja bardzo uczulona jestem na buty dziecka,ja sobie takich nie kupie bo mnie nie stac by bylo.Te pierwsze sa bardzo wazne , wiem ze to kosztowne bardzo ale aj mysle o tym ajk bedzie za 30 lat bo jak sie nozka formuje to i sie tak nasz kregosluo formuje a ze ja mam z tym wielkie problemy to tam gdzie moge tam "prostuje" zeby moim dzieciom niektorych schorzen na pozniej zaoszczedzic.A szczescie mam ze mieszkam tam gdzie jest fabryka bardzo dobrej jakosci "salamander" i zawsze przy sprzedazy fabrycznej kuouje to az tak drogo nie wychodzi ,a pantofle to z "rohde" kupuje, sa troche kosztowne ale to wlasnie w tych butach jest najdluzej w ciagu dnia,dlatego te sa tez dla mnie bardzo wazne.Moze przesadzam troche ale dopuki nie musze sobie przez to jedzenia odmowic to bede dalej tak robic :-)
Kochane nie nazekajcie na swoje pociechy :-D ze takie lobuziaki i zlosliwe sa,poczekajcie ja podrosna :-D ,wczoraj nawet do sasiadki mowilam ze najpierw nie moglam sie doczekac slowa mama a teraz czekam kiedy na chwile da spokuj, to tak na przykladzie Ani.
Oby tylko zdrowe byly te nasze bobaski a reszta to sie jakos zrobi :-)