16 mar 2007, 17:45
az mnie zemdlilo ... odsetki? :ico_sorki: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
plakac mi sie chce ...
Maggie ... mam podobne doswiadczenie ... choc kolezanka, ktorej zorganizowalam prace ( plakala,ze musi oplacic studia) i wynajelam pokoj ( zostawila miesieczny balagan, ani slowa dziekuje ,dowidzenia itp ), pracowala ( uprzedzilam ja o warunkach pracy, zgodzila sie, przyjechala , a pozniej zaczela wybrzydzac, zadzierac nosa i klocic sie z kolezankami z pracy ... nie wspomne o ... a zreszta) i zaplacila za pokoj ...
po tym jak potraktowalismy ja jak czlonka rodziny ( przyjechala wraz z ma siostra tuz po tyg od narodzin Kourosh'a) : wspolne grillowanie, swietowanie, jedzenie i nawet piwkowanie ( wciaz zjezdzali sie znajomi z wiadomego powodu , wiec i siedziala i opalal i pila :ico_szoking: ... a ja z synkiem wciaz przy piersi w domciu i tylko slyszalam co to za numerantka) ... smiala upomniec sie o £ 2 , ktore moja siostra byla jej dluzna za piwo, ktore ta postawila jej w pub'ie ...
dziewczyny, przepraszam,ze tak sie rozpisalam nie na temat ... ale naprawde unioslam sie i w ogole plakac mi sie chce ... nie wiem co robic :ico_placzek: