Czyli wychodzi na to, że muszę zainwestować i kupić sobie dresy?! :ico_haha_02: Mąż mnie wyśmieje i na pewno wyzwie od dresów :ico_haha_02: :ico_wstydzioch:
Mambi, ja mam właśnie takie jeansy jak te bojówki, ale jak miałam mniejszy brzuszek to mi zjeżdżały. I obawiam sie, że wychodząc bym je trzymała w ręku. No i jeansy są sztywne. No nic kupię dresik :ico_haha_02:
Staniki do karmienia już kpiłam. Wczoraj na bazarku. Po 10 zł, więc wzięłam sobie 2. Powiem wam, żę wygodne, bo rozciągliwe bardzo. Wzięłam to co kobieta mi podała :ico_haha_02: uznałam, że się zna na rzeczy. W obwodzie takie jak teraz a miski sporo nawet większe. Będzie na pierwszy tydzień kiedy jest nawał pokarmu. Też mi się bardzo nie podobają, ale co zrobić. W pierwszym tygodniu wszystko będzie nienormalne, raz olbrzymie, potem mniejsze. Z resztą i tak w domu będę siedzieć, ciepło ubrana, bo listopad to nikt nie zauważy. Jak mi się unormuje rozmiar to sobie kupię coś ładniutkiego i seksownego (już zapowiedziałam mężowi, że ma kasę szykować, bo ja w tych chodzić nie będę), a te będą na noc do spania. Zwłaszcza nie podoba mi się w nich, że jak się odepnie klapkę to nie odpina się cała miseczka tylko ta klapka a pod spodem jest jakby ta miseczka z dziurą i dziecko zamiast przytulać się po piersi to przytuli się do stanika, no ale w końcu czego oczekiwać za 10 zł!
Ten mi się podoba
http://allegro.pl/item242776359_sliczny ... k_75d.html