oraz gorace kupki
Magda udała Ci się literówka nie ma co!!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: az mi się gorąco ze śmiechu zrobiło, niezły fast food :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
niebyło mnie pół dnia a tu takie ślioczne dzieci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Magda, Avisek, Haniu, Juli śliczne foteczki, urocze uśmiechy no porostu dusza się cieszy jak na takie słodycze się patrzy!!!!!
Karla dla Jacusia 100lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: niech rośnie zdrowy i radosny berbeć!
Kamilko gratuluje udanego zakupu! Tak miło jak się dostanie coś więcej. A kombinezonik, jak to mawiała moja babcia niech Tomeczek zdrowy znosi! :ico_oczko:
Madziorka ja nie ryzykowałam wędzonych rzeczy jeść, ale skoro ktoś testował i mówi, ze mozna, znaczy mozna :ico_oczko: chociaz i tak to od dziecka zalezy w sumie.. o kurde! przypomniało mi się, ze mam śledzie w śmietanie! No to kolacja gotowa :ico_oczko:
Kurde wróciłam z miasta i pierwszy raz odkąd karmię miałam (chyba) zastój... Wiecie jakiego stracha miałam. Cycor (lewy) jak kamień DOSŁOWNIE!!!!!!!!!!!! Jakie wizje mi przskoczyły przez głowę lepiej nie gadać... wzięłam Wanesskę i mówię do niej "ratuj mamusię kochana" :-D :-D :-D :-D i uratowała ufffff dziwne, ze prawie jeść nie chciała, ale tyle co wyciągnęła wystarczyło i mam miękki cycor :570:
Byłam w IKEI... matko pół sklepu chciałam wykupić... Jedną z mioch pasji , większą niz zakupy na allegro są świece... jejuuuu jak opętana między regałami.. pierdołek naładowałam do koszyka i jestem happy :-D dla Wańki oczywiście tez się kupiło małe co nieco g:D zawieszkę dowózeczka :ico_oczko:
Ach miałam jeszcze się chwalić swoim dzieckiem :ico_oczko: jak ona się dzisiaj ślicznie bawiła grzechotkami nad wózeczkiem! szok :ico_szoking: stukała po tych kurczakach, dotykała super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ja jak dziecko miała radochę gD>