Ja poproszę, bo nie chce mi się nosa za drzwi wystawić taki ziąb, ale słoneczko świeci, może będzie ładnie.idę po świeże bułeczki ma ktoś ochotę ???
ja chcę :ico_oczko:idę po świeże bułeczki ma ktoś ochotę ??? :ico_oczko:
A coś przeczuwasz ?? wiesz co mnie najbardziej wkurza jak mój marudzi o skarpety,gatki,koszulki albo bluzy bo tego ma ogrom no samych skarpet to ze 100 par a weźcie to pierzcie :ico_olaboga: dlatego zawsze jak mnie wkurza to mu mówie że ma gacie i skarpety prac sobie sam :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: wtedy jest potulny jak baranek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:hmmm, pakuje torbę, a raczej walizkę do szpitala i mam oooogrooomnyy problem.
Lubię być przygotowana za wczasu :ico_haha_02: Poza tym zaczynamy 34 tydzień to może warto, zwłaszcza jak mi to będzie tak szło jak teraz to może do 40 tc. się wyrobię :-DA coś przeczuwasz ??
Mi to wszystko jedno, wrzucam do pralki i się pierze! Ale jak mam te wszystkie koszulki i bluzy potem prasować to mnie troszkę cholera bierze. Artur oczywiście nie umie prasować (i wolę mu żelazka do ręki nie dawać :ico_nienie: ) ale wydaje mu się, że t takie nic, machnąć sobie żelazkiem i już. Z resztą faktem jest, że on nie widzi potrzeby prasowania i jak marudzę to mówi żebym nie prasowała, bo on nie musi mieć prasowanych rzeczy! Chętnie bym tak czasami zrobiła, ale jak wylezie tak na ulicę to nie pomyślą ludzie o nim, że łachmaniarz tylko, że ma leniwą żonę co się jej prasowa nie chce.wiesz co mnie najbardziej wkurza jak mój marudzi o skarpety,gatki,koszulki albo bluzy bo tego ma ogrom no samych skarpet to ze 100 par a weźcie to pierzcie :ico_olaboga: dlatego zawsze jak mnie wkurza to mu mówie że ma gacie i skarpety prac sobie sam
Arek na szczęscie umie prasować. Ale odkąd jesteśmy małżeństwem żelazko wziął do ręki może trzy razy. I też nie widzi potrzeby prasowania. Czasem nie zdążę czegoś wyprasować, a on i tak to weżmie :ico_nienie:Artur oczywiście nie umie prasować
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość