mambii widze, ze mamy wspolne korzenie ja przez prawie 6 lat mieszkałam we Wrocławiu :)) tesknie za tym miastem bardzo.
ania25 nie przejmuj sie brakiem zainteresowania (w sferze zakupowej )meza - wiekszosc z nich tak ma ... moj tylko rzuci okiem i cos tam pod nosem powie, albo mowi, ze pozniej... moj np. tylko raz byl ze mna na zakupach i to przy okazji , bo jechalismy tez do castoramy i tylko ciagle mnie pospieszal jak np. wybieralam kolor przewijaka ...
kilolek dobrze, ze mi przypomnialas o stojaku pod wanienke - to dobra rzecz. Tez musze kupic jeszcze czapke -jakos cieplejsza, ale to przy jakiejs okazji.
hmm ja tak przezywalam to wczorajsza wycieczke do szpitala , ze cala noc mi sie snilo, ze biegam po szpitalu i nie moge sie zdecydowac w ktorej sali rodzic :-D
moj maz jest zdania bym rodzila na lozku (ale takim regulowanym) a nie na krzesle - z jednego wzgledu, ze mam problemy z 1 kolanem a na tym krzesle nogi sa caly czas zgiete w kolanach i moge nie dac rady.... w sumie to lozko tez nie jest najgorsze i przeciez moge korzystac z innych "atrakcji" typu pilka, worek, taboret z dziura :) , prysznic...musze to jeszcze przemyslec. Nam polozna odradzala fotel jak mamy juz teraz bole kosci lonowych - ja w sumie mam je tak w kratke raz jest ok a raz to tak boli, ze na jednej nodze to nie stane.
u nas fotel wyglada tak (takie same sa u Was?)
[ Dodano: 2007-09-15, 22:44 ]
co do poloznej to mysle, ze u nas wiecej niz 500 zl to nie zapali - zobaczymy w poniedzialek - mam szkole rodzenia i zapytam sie ... u nas ta polozna , ktora prowadzi szkole niestety juz nie pracuje w szpitalu i nie wiem czy moze tak sobie przyjsc i byc podczas porodu, no ale zna aktualne polozne pracujace w szpitalu i moze mi jakoas dobra poleci.
Wiecie co dziewczyny ja strasznie boje sie nacinania krocza i bolu jak bedzie juz po i znieczulenie miejscowe przestanie dzialac ... nasz szpital niestety nie ma dobrej opini jesli chodzi o ten zabieg - 90% pierworodek ma nacinane krocze :/ zastanawiam sie czy nie napisac takiego oswiadczenia , ze nie godze sie na rutynowe ciecie .... bo u nas czesto tna jak nawet jeszcze nie wiedza dobrze czy bedzie taka potrzeba ...
i jeszcze jedno pytanie czy szczepicie swoje dzieciatka na gruzlice czy piszecie oswiadczenie, ze sie nie zgadzacie i wowczas szczepia tylko na zoltaczke ? ( czy kupujecie swoja szczepionke - podobno najlepsza to engerix ) ??