sliczne fotki :ico_brawa_01: ja tez zaraz wkleje,tylko wrzuce na fotosika...A Wikula chyba do mamusi podobna,co nie?
[ Dodano: 2007-09-15, 22:29 ]
a ja sie wlasnie z T poklocilam.zostawil malego na sofie i robi sobie kanapki.wiem,ze to blisko,ale przeciez maly tak rusza nozkami,wystarczy chwila nieuwagi ...a ten mi mowi,ze by dobiegl...normalnie idiota...nie powinnam tak pisac,ale ma dosyc jego nieodpowiedzialnosci... :ico_placzek: mam ochote go w leb za to strzelic,tyle razy mu mowilam,ze ma tak nie robic...ciekawe co by Qrwa powiedzial jakby maly zlecial...moj barciszek mial 3 miechy jak zlecial,bo moj madry tatus tez go zostawil na chwilke :ico_zly: normalnie plakac mi sie chce ...a t jakby nic gra sobie w playa...no dajcie spokoj :ico_puknij: w ogole nie zamierzam z nim gadac ....o wszystko go musze prosic,dzis z laska pierwszy raz malego wykapal :ico_puknij: a tak to wszystko ja , a jak dzis goi poprosilam,zeby na spacer poszedl,bo ja juz mam dosc ,wstawalam w nocy,bo maly plakal i chcialam sie polozyc,to ten mowi,ze mu sie nie chce,wkurzylam sie i sama go wzielam,to ten zaraz przylecial i ciekawe kuzwa po co :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 2007-09-15, 22:55 ]
juz mi lepiej hi hi :ico_puknij: to chyba hormony,no i glupota mojego T tez oczywiscie : a to obiecane fotki,bo nas zapomnicie :ico_oczko:
[/UR
[ Dodano: 2007-09-15, 23:04 ]
[URL=www.fotosik.pl]
z kolego Alfim :-D to ten co tak duzo je :-D

kapelusz na faze (za maly hi hi)
przepraszam,ze tak duzo :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2007-09-15, 23:05 ]
mialo byc z kolega he he :ico_sorki: