astrid super fotki :ico_brawa_01:
LUCY oliverek sliczniutki, no mam nadzieje, ze mnie sie wstydzic nie bedziesz i unikac hihi bo jak zrobicie prawko to mamy sie spotkac co nie??
no co Ty Madziorka ,takiej okazji nie przepuszcze hi hi :ico_brawa_01: a wiesz co,tak sobie ostatnio pomyslalam,ze jak T nie bedzie chcial jechac ,bo on jest troche bojaca dusza i boji sie jechac jak nie zna drogi,a na mapie to kiepsko hi hji tylko cicho :ico_oczko: to ja i tak obiecalam ,ze do Londynu pojade do kumpeli i moze na nocke u niej zostane ,to moze bysmy sie wtedy spotkaly np na Oxford st lub gdzie by Wam pasowalo :-D tylko nie wiem kiedy,bo na razie mam traume po konsulacie ,no i licze tez na Tomka,ze mu stres przejdzie jak prawko dostanie,bo teraz jezdzi bez ,no i wiadomo,ze ma stresa,wiec tylko do pracy i do tesco hi hi no ,ale sie dogadamy i spotkamy sie napewno :ico_brawa_01: a co do tego,ze tomka nie dopuszczalam,to macie racje ...wiem,ze po czesci jestem sobie winna :ico_wstydzioch: ale juz to nadrabiam,wczoraj go kapal hi hi a dzis caly dzien z nim siedzi,oczywiscie prze TV ha ha
madzia fajnie,ze napisalas o tym upadku,bo przeczytalam tomkowi i sie wystraszyl...wsdpolczuje tak w ogole :ico_olaboga: ja sie wlasnie tego obawiam :ico_olaboga:
Kamilko moze dzis Wam sie uda na bloniach spotkac,trzymam kcikasy ,zeby pogoda byla :-D