Dzieńdoberek! :-D
U nas noc znów do 7!!! och, jak się Hani ładnie śpi...Tyle, że zjadła chyba za dużo i za szybko i zamiast beknąć to obrzygała J i siebie :-D i spała ze mną do 9 :-D potem mi towarzyszyła w porannej toalecie i śniadaniu, niestety bez kupy...teraz już jest przebrana w strój dzienny, więc będę modły klepać, że jjak już ta kupa bedzie, to niech się trzyma pampersa... :-D

dla Kingulki! niech nam rośnie zdrowa śliczna dziewczynka! uśmiechu na twarzy i pięknego dzieciństwa!!!
Kate_k82 nie złość się...złość piękności szkodzi!!! jakieś tam zdjęcia masz na pewno! czekamy z niecierpliwością! i super, że Mat był taki grzeczny!
Kamizela chyba się trzeba wreszcie przyzwyczaić do sfunkcjonowania służby zdrowia w naszym kraju, bo inaczej zwariujemy!!! i wiesz...ja homeopatii nigdy nie wierzyłam, ale teraz postawiła mnie na nogi! :ico_szoking: oscillococinum jest ok, a jak masz katara to kup sobie tabletki
coryzalia, bo kropli na katar też niby nie można i w aptece dali mi to i powiem, że na prawdę super!!!
Gosia no...wreszcie jesteś! :-D i jak się czujemy w nowym wieku??? :ico_oczko: A Hubertus to rośnie jak na drożdżach :ico_brawa_01: no i gratuluję cycków! smacznego życząc Hubertowi
Mamo_Dominika trzymaj się dzielnie!!! i zawsze pamiętaj, że po złych dniach przyjdą dobre... A moja też ciągle zakatarzona...Tyle, że ma zapchany nos iglutki same nie chcą lecieć...Lekarz kazał mi maść jej wtykać...taką co normalnie do oczu i uszu się daje....zobaczymy
Glizdunia no to powodzenia i czekamy na wieści!!!
Ladybird23 walcz z chorobą!!! :-D oj coś nas wszystkie rozkłada na łopartki...jesień, jesień...
Ewcik to masz wirtualnego kopniaka ode mnie!!!!
A wiecie co...Hania sie odzwyczaiła od drzemek w łóżeczku i teraz usypia na macie...w huśtawce...ale dziś już tak przynudzała, że ją do łóżeczka zapakowałam...Z oporami oczywiście i grymasami...ale usnęła...ufff...
I jeszcze mam newsa...nie wiem, czy pisałam...że J siostra kupi od nas wózek...za 100zł! :ico_brawa_01: i zapłaci nam już w październiku???nie wiem dlaczego, ale fajnie jest! no i najlepsze...zaprosiła nas do siebie jak będziemy w pobliżu :ico_szoking: no nieźle...No i się pytała co kupić Hani, bo nie wie, co nam potrzeba! :ico_szoking: :ico_szoking: chyba ciąża ją zmienia...szok!
a...mi się przypomniało, że teście kiedyś kupili jakiś fotelik dla Hani, ale to już taki siedzący...no i muszę go gdzieś tam poszukać u nich, bo może się okaże, ze na razie ten zakup nam odpadnie...Byłoby miło!
Ok, lecę...bo młoda się zaraz obudzi...cyc i idziemy na spacer chyba, bo słońce ładne...miłego dnia!