[glow=blue]Kochany SZYMONKU z okazji TWOICH pierwszych urodzinek Wszyskiego dobrego, spelnienia marzen i sto lat zyczy Wiktoria z mama[/glow] :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2007, 08:17 przez justysia30, łącznie zmieniany 1 raz.
[shadow=green]Dla Szymonka z okazji PIERWSZYCH URODZIN dużo,dużo zdrowka, radosci i samych beztroskich chwil życzy Maja z mamą
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:[/shadow]
Iwonka Wiktoria tez ma 6 zabkow ale chyba jej cos sie tam szykuje :ico_noniewiem:
Gabi wiktori tez szlo naraz 6 zabkow takze to znamy tylko u nas to bylo z wysoka goraczka 40°C mam nadziej ze u Emi tak nie bedzie :ico_oczko:
Boże 15 ząbków Oliwka ma 6
dziwnie jej wychodzą bo na górze ma 4 i idą jej następne dwa a na dole ma tylko 2
Ja równiez przyłączam się do życzeń dla Szymonka. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-09-17, 09:42 ]
Gabrysiu mój mąż wstaje o tej samej godzinie co Oliwka i tak jak ona też je. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Szymonku kochany w dniu Twoich piewszych urodzinek duzo zdrówka i uśmiechu na buźce życzy Michałek z mamą :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
jaka piękna Emilka w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , jestem dumna z synowej :-)
U nas mamy 8 ząbków po 4 na górze i na dole, i tak od lipca nie wyszły już żadne :ico_noniewiem: ale ślini się znowu Michałek to może będą.
My też chcemy drugiee dzidzi, ale nie wiem jeszcze kiedy :ico_noniewiem: Z rodzeństwem to rzeczywiście różnie bywa. Z braćmi męża prawie nie mamy kontaktu, ale za to z moimi siostrami widzimy się ciągle i kontakty mamy super.