No no.. rzeczywiscie pustawo tu.. Ja jakas pochmurzasta dzis - zaraz ide na drugi spacer z Miskiem, to moze łykne witaminki slonca i usmiech wroci na mordke. Jakies zakupy w delikatesach kupie i pozna obiado- kolacje upichce.
Wczoraj siedziałam i wystawiałam ciuszki na allegro. A dzis- pol dnia z Krzysiamiw lozku sie mietosilismy hihi.. Starszego wzielo na amory i slodkie czułe słowka.. A Misiek wstał w wysmienitym humorze i wesoło gaworzył z nami w wyrku. Potem poszarpał mamusine włoski, powyrywał kilka kłaczków i poszedł spac.. Bylismy na rynku, bo chciałam cos upolowac u moich handlarzy z ciuszkami z UK,ale mieli resztki towaru i kupiłam tylko portki i bluzeczke Nexta Miskowi.. A! I dorwałam sliczna sukieneczke dla Małej laleczki - tez NEXTa -zolciutka z wyszywanymi kwiatkami,z tyłu zapinana na guziki. tylko ze na roczek.. i wzwyz.. ale wystawie na allegro- czesto jak cos dorwe dla dziewuszki, to biore na allegro :):
U nas chwilowy brak kasy.. Wyszła naprawa auta, moje studia, opłaty.. I nagle na koncie wypustoszało.. I czekam na przyszły tydzien, bo mam 50 zł w portfelu, no a kaska napłynie dopiero, jak ludzie pokupuja na allegro. Ratuje mnie ten serwis! hehe. nie ma co :): No ale kazdy sposob jest dobry..
O.. Pan Mis sie budzi.W łapce dalej sciska mamine kłaczki ibuziaka ma całegow slinie :): hihi
LUCY NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA OLIWIERKA!!!
Madziorka- super wycieczka, masz pieeeekna tunike!Ja nie wiem - uan w sklepach wszystko dla ponuraków- ciezko znalezc cos w zywych pozytywnych kolorkach :ico_noniewiem:
Avisku - wspolczuje zmagac z cycuchami. Znam ten bol. Mi juz spadły i wrociły do starego stanu C75.. Ale z E75 wyglądałam jakbym naprawde miała wmontowany na klacie zderzak.. Ale nie martw sie- wszystko wroci do normy :-)
Astrid - dzieki za rady.. Probowałam z tymi zabaeczkami, ale kurde- no nic :/ w srode bede sie ubiegac o skierowanie, bo z takiego zaniedbania, potem moze cos powaznego wyjsc.. :ico_olaboga: :ico_noniewiem: A Twoj Brzdac bombowy!Jaki zdolny! Cudny dzieciaczek!
Aniu - szkoda mi Ciebie Kochana, bo ja to w pojedynke nie funkcjonuje.. Ale rozlaka zcala zwiazek i zobaczysz, jaka bedziesz potem silna!!! Trzymam Kochana za Ciebie kciuki!
Karla- a ja z Gdanska.. Wiec rozrzucone jestesmy ze hoho.. i nonono.
A Pan Bułka - suuuper! Duzo do kochania hihi :):
Ide na łączke z moim małym dzentelmenem..
A z jego tatusiem - tez mamy malutką wojne! Ech.. Ci faceci..
Ale z drugiej strony, to ja czasem zrzeda jestem :ico_haha_01: no ale co tam.
[ Dodano: 2007-09-17, 16:46 ]
Frydza- suuper zdjecia! I jakie slicznybalooon! Ja uwielbiam balony - hihi - najbardziej te z helem :):
A w ogole to odkryłam, ze na moim zadupiu jest las! Tuz przy osiedlu! Kiedys były malutkie brzozki - a teraz juz jest las.I bylismy juz tam dwa razyna grzybach - w sob i niedz przed szkoła, o 7.hihi. Super! Pol godzinki, pol siateczki.. W sam raz do jajówy. Do tego rosna poziomki, jezyny.. A dalej sa wieeeelkie sady! Wiec bomba!
Modle sie teraz tylko, zeby nie zabudowali tego tak szybko, bo takie tereny to skarb! Ale osiedle- rozrasta sie w zastraszajacym tempie i jak Misio bedzie wiekszy, to bedzie lipa.. no coz.. rynek nieruchomnosci sie rozrasta... :ico_noniewiem: