17 wrz 2007, 17:28
Iwona77, te nosidelko jest firmy Babybjorn. Bardzo fajny i wygodny, polecam!
karolas, o kurcze, swietne filmiki, Amelka rzeczywiscie sie zachowuje jak takie starsze dziecko, nawet wiecej od Julenki, bo juz widze po samym siadzie jak siada z czworaczka ze jej to tak szybko i zwiinie wychodzi, a Julenka zolwi sie przy tym hihihihi no i ogolnie bardzo zwinnie jej to wszystko wychodzi, zupelnie jakbym patrzala na poltoraroczne dzieciatko hihihi takze brawa dla Amelki.
Kostunia, jak sie pasteryzuje, bo ja myslalam ze pasteryzacja to tylko gotowanie np jak sa jabluszka to je ugotowac i zmiksowac i sa pasteryzowane jakby sie chcialo swierze jabluszka na trzy dni np w lodowce przechowywac, ale piszesz ze jestes pasteryzacja zmeczona, to moze to cos innego??
no a Julcia znowu chora :ico_placzek: opiekunka sie od nas najwyrazniej zarazila i juz dzisiaj zakmniete miala jak dzwonilismy ze Julcia nieprzyjdzie, no i widac ona ( opiekunka ) byla u lekarza i zwolnienie ma chyba do konca tygodnia, no i Julcia sie od niej zarazila bo od dwoch dni goraczka ale tym razem to juz ponad 40 stopni i okropne jasnozielonkawe rozwolnienie i grymaszenie i placz, wiec cala nocka z glowy byla, poszlismy do lekarza, kazal dac Julci panadolku 4 ml bo juz ma naprawde wysoka goraczke i potrzebuje, i pilnowac i patzrec na nia, bo z tego co widzi to moze jej sie jakas grozniejsza choroba rozwinac, a wtedy juz trzeba bedzie dzialac, antybiotykami, wiec mamy Julcie obserwowac, jak bedzie tak lezala i niereagowala na nic i padnieta to wtedy mamy od razu dzwonic, takze tym razem to juz nie takie przeziebienie....wrrrr wiec i ja do szkoly nie poszlam ale moze to i dobrze bo kurcze mnie tez gardlo okropnie boli szczegolnie jak cos jem i pije wrrr :ico_olaboga: