Kristi ja zaszłam w ciąze we wrześniu, a w styczniu już na USG zobaczyłam płeć mojego łobuza ...było śmiesznie bo Antek najpierw schował swoje skarby i za nic nie chciał się przekręcić, tak więc pani radiolog powiedziała mi żeby zeszła do bufgetu i wypiła gorącą czekoladę, wtedy dzidziuś zacznie się ruszać....i może zdradzi co ma między nogami :-DMaggie tak ci powiem ze chcialabym zobaczyc plec dzidziusia i nawet juz ciekawa jestem czy bedzie cos widac aleto chyba troche za szybko .. tak mi sie wydaje bo Nicole to sie zaslaniala do konca mala modelka :ico_oczko:

Mam jeszcze cos malego na sercu.. Chodzi o to ze ja teraz staram sie Nicole mniej nosic na rekach bo wiadomo jestem w ciazy i nie moge za bardzo nosic malej a mala Nicole chocby wiedziala to i probuje u kazdego innego zeby ja nosil i dzisiaj zobaczyla babcie swoja i ja meczyla zeby ja ponosila a moja tesciowa odrazu mala na rece,ja sie potem w takiej sytuacjii glupio czuje strasznie tak chocby mama mnie niechce nosic to ide do kogos innego.. Nie moge dopuscic do tego zeby mala Nicosia mna rzadzila a wszyystko niestety zmierza w tym kierunku.. Sama juz niewiem comam myslec o tym.. Wiem ze tesciowa kocha Nicole ale ja kocham mala bardziej,chodzi o to zeby mala nie czula sie odtracona i nie byla az taka za bardzo rozpieszczona bo potem sie zaczynam bac ze sobie nie damy rady.. Ale napewno sie wszystko ulozy i bedzie Ok,moze to taki etap taki okres teraz malutka ma.. Kto to wie??
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość