Sto lat sto lat dla Jasia :ico_tort:
MK -> ja oglądam Prison Break :) ale ja ściagam odcinki z neta i jestem na bieżaco z amerykańską TV :) jakby co to adres strony gdzie możesz sobie ściągnąć wszystkie odcinki
www.prisonbreak.int.pl
musisz się zarejstrować na forum i wówczas ukażą dwa ukryte działy, widoczne tylko dla zalogowanych użytkowników. Stamtąd możesz ściagnąć całą 1 i 2 serie. Ogólnie jestem pod wrażeniem tego serialu, nieziemsko wciąga :ico_haha_02:
Oprócz tego jestem maniaczką "Losta" :) Lubię takie pokręcone historie.
Byłam dziś z Julka u pediatry. Płuca i oskrzela czyste, a Jula kaszle, smarka i kicha. AKtar leje jej sie strumieniami. a z kaszlu budzi się w nocy. Muszę zmienić pediatrę, bo ta przepisała jej jedynie syropek. Oczka nadal jej ropieją, raz więcej raz mniej i nie wiem od czego to zależy. Stosujemy rózne specyfiki do tych oczek a ona strasznie tego nielubi :ico_olaboga:
Iwciu -> współczuję teściowej. Ja jestem straszny nerwus, raczej nie dałabym rady jej trzymać w chacie. Straszne, że jesteś u siebie a ona Ci się rządzi.Ja bym ją pod ten krzaczek w końcu zaprowadziła :ico_haha_01:
Kasiulka -> powiedz Ty mi kochana co robisz ze słoiczkami jak już je zapasteryzujesz? do lodówy? I jak długo można je trzymać?
Był temat jedzenia przez maluchy. Julka zjada tylko 3, czasami 4 posiłki mleczne po około 200ml mieszanki. Wcina cały słoik jakiejś zupki z mięskiem, bardzo rzadko zje deserek, bo deserki sa zazwyczaj z dodatkiem jabłka a ona go nieznosi. Ale dziś zjadła cały słoiczek suszonych śliwek z gerbera, aż się do nich trzęsła tak jej smakowały (taki mały słoiczek, nie wiem ile on tam ma chyba 90ml) więc mogę się spodziewać, że jutro będzie miała małe rozwolnionko :ico_haha_01:
Ok, uciekam poleżeć przed TV, pewnie zaraz zasnę :ico_oczko: papa